recenze

Sky Fight

Sky Fight

Letecké bitvy z 1. světové války, to se jen tak nevidí. Vůbec, v současné době se akční hry zabývají buď moderními konflikty nebo 2. světovou válkou. Dnes tomu bude jinak. Vyzkoušíte si bitvy v letadlech z 1. světové války a máte se na co těšit…
Milovníci historických letadel pozor, dnes je pro vás konečně jednou připraven akční simulátor z počátku 20. století.

Po spuštění vyberete, jestli si nejprve vyzkoušíte tréninkové mise, nebo se rovnou vrhnete do kampaní, kterých je opravdu hodně, a můžete si vybrat, jestli poletíte za Německo, nebo za spojence. Vyberete si jedno z letadel, každá strana jich nabízí 10, ale musíte si je postupně odemykat za splněné mise.

V misích bude vaším úkolem nejen zničit pozemní objekty, ale i sestřelit nepřátelská letadla, která pronikla na vaše území, nebo poslat k zemi německé vzducholodě (zeppeliny). Budete moci jednak střílet a ještě pro vás bude připraveno několik bomb. Čeká na vás perfektní akce z 1. světové války, tak se staňte pilotem a dejte jim co proto ;-)

Nezapomínejte sledovat kompas v pravém dolním rohu, ukazuje vám pozice nepřátelských sil, a hlavně, když se na vás pověsí tak 3 nepřátelská letadla, hodně manévrujte, protože jinak nevyváznete živí.

Grafické zpracování je na solidní úrovni, ozvučení také, letadla se ovládají poměrně snadno, čili je pro vás připraven kvalitní simulátor se skvělou hratelností.

stáhnout hru
Incro

autor
/ Incro

Skóre

88 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

gibikhai

gibikhai | 24.07.16 v 20:32

jdu na to

PavelH

PavelH | 24.07.16 v 20:14

Super simulátor letadel.

Michal | 02.08.08 v 13:33

Nejsou Sky Battle a Sky Fight stejná hra? Engine je dost podobný

cyberolas | 12.09.07 v 06:37

Je to super, jen doporučuji vypnout tu otravnou hudbu nebo ji nahradit - doporučuji Hapkovu "Variaci na proletářské téma" - ta zní bojovně a docela dobově.

LucasRasta | 10.09.07 v 12:13

Konecne nejake vzruso.
hezky udelana gameska z prvni svetove valky .
tak jen na ne.Hurraaaaaaaaaa

Anteater | 10.09.07 v 09:47

JO.Konečně I. světová... Fokker, Soptwith...:-)


galerie

Sky Fight Sky Fight Sky Fight Sky Fight Sky Fight