recenze

Warlike Flyboys - Ww3

Warlike Flyboys - Ww3

Ovládněte oblaka a rozprašte ostatní letadla na kusy. Boj to bude litý, a tak se není co divit, že úspěchu se dočká jen ten nejlepší pilot. Spousta strojů, s kterými se můžete vrhnout do akce, již čeká.
Před úvod by se mělo ještě umístit jedno slůvko – zase. Pakliže jste si již stáhli a zahráli Air Flashback – Aviation Simulator, pochopíte, co tím mám na mysli. Stejný koncept, stejný princip, stejný výrobce, v podstatě se jen změnila sorta stíhaček, ve kterých brázdíte oblohu. Nebo ještě něco dalšího doznalo změn?

Na první pohled určitě ne. On taky zpočátku nebyl žádný důvod. Pěkná grafika, slušný výběr aer a misí. Létáte si, hlídkujete a najednou to přijde. Prvním menším neduhem, z mého pohledu, je ovládání. Nakloníte se doleva a v tomto směru letadlo zůstane, dokud nezměníte směr. Tato setrvačnost je poměrně nezvyklá, ale dá se na to zvyknout, obzvláště pokud jste se seznámili s již výše zmíněným titulem. Možná i z tohoto důvodu mi sestřelování nepřátelských stíhaček přišlo jednodušší a hra měla celkem spád. Některé úkoly neplníte sami. Jsou s vámi kolegové a pomohou vám s likvidováním všeho leteckého harampádí. Na krajinou je tedy velice rušno a vy si toto dění můžete užívat hned z několika pohledů. Nejlákavější je asi pohled z kokpitu letadla, ale ani další varianty nejsou k zahození.

Takže na druhý pohled slušný kousek, který se, alespoň z mého pohledu, zlepšil v hratelnosti. Kdo nehrál, nechť se s chutí opíše kód velkými písmeny a stahuje.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 10:42

text příspěvku


galerie

Warlike Flyboys - Ww3 Warlike Flyboys - Ww3 Warlike Flyboys - Ww3 Warlike Flyboys - Ww3 Warlike Flyboys - Ww3

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce