recenze

Jumping Squirrel

Jumping Squirrel

Má to hezký čumáček. Hezky to skáče. Hezky to ťapká, ťam a zase šem. Ne, opravdu nejsem pod vlivem, když píšu tuto recenzi. Jenom na mě přišla taková ta "huňáčkovitá" nálada. Znáte to, nebo spíše znáte je? Takový ty roztomilý plyšánkovatý zvířátka? Já vám v dnešní recenzi takovou jednu roztomilou záležitost chci ukázat.
Jumping Squirrel je už od prvního pohledu hezky vypadající skákačka. Přestrojíte se za jakousi veverku a vaším jediným úkolem je vysbírat všechny diamanty, vyhnout se všem nepřátelům a samozřejmě nespadnout z té výšky, kde se veverka pohybuje. Veverka totiž skáče po plošinkách. Většina z plošinek je pevná, ale některé po našlápnutí náhle padají a to činí nutnost při hře nejen bystře uvažovat, ale také zběsile mačkat co nejrychleji směrové šipky.

Čekají na vás celkem tři prostředí. Každé prostředí potom obsahuje několik setů úrovní. Počáteční úrovně jsou lehké, ale po přeskákání prvního prostředí začíná stále více přituhovat. Již nebude stačit pouze skákat, ale také přímo běhat, protože časový limit je opravdu neúprosný.

Alfou a omegou celé hry je ovšem její zpracování. Nečekal jsem tak lehké a přesné ovládání, vyladěnou 3D kameru a hezké ozvučení. A ačkoliv ve hře nehraje hudba, lze zrovna tuto herní součást překousnout.

Co mě ovšem dále překvapilo na hře je to, že zrovna tento titul bych doporučil pro děti. Není v ní žádná krev. A to, že tam lítají duchové, gorily nebo medvědi snad dává jednoznačný pohádkový podtext, což je u takové hry opravdu plusem - neboť je v tu chvíli vhodná, jak pro dospělé, tak i pro děti. Prostě si ji může zahrát opravdu každý bez rozdílu věku.

Grafiku jsem shrnul. Zvuky také. Hratelnost je vynikající a hodnocení? Dávám 90 procent. Hra mě totiž opravdu pobavila a myslím si, že pro milovníky skákaček je tohle jednoznačně pravá volba. Tak hupky hupy stahujte! :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Jumping Squirrel Jumping Squirrel Jumping Squirrel Jumping Squirrel

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce