recenze

Sumpfhuhn Puzzles

Sumpfhuhn Puzzles

Extrémně příjemné puzzlíky začnou okupovat vaše monitory, až si je dnes zahrajete v kabátku se Sumpfhuhnem (v překladu „bahňák“). Optimálně ovladatelný logický klon v engine Jingsaw Puzzle zaujme jistě i zarytého FPS machra. A když ne, nevadí.
Jednoho krásného slunečného dne roku 2000 stvořila partička českých vývojářů jménem Tibo Software špičkový puzzloidní engine s názvem Jingsaw Puzzle. Zlomová to chvíle. Tento fakt prosákl do celého světa a mnoho kreativců smočilo svou ideu právě v tomto programu. Dnešní výtvor z germánských lužin je jen jedním z expresivního množství Jingsaw Puzzle klonů.

Začnu kriticky – máme k dispozici pouze 5 obrázků na skládání, což je vzhledem ke kvalitám enginu zatraceně málo. Na druhou stranu – pokud hrajete puzzle s bahňákem poprvé, složit je všechny dá nemalou práci. Obrázek se rozpadne na dost kousků a navíc jsou různě přetočeny, takže mozek dostane chvílemi pořádně zabrat. Ovládání je příjemně vybalancované, levým tlačítkem myši chňapáme a pokládáme jednotlivé kousky, pravým tlačítkem myši je otáčíme. Dále tažením můžeme označit celou skupinu a pohybovat s ní. Grafika je pěkná, decentní hudba v pozadí příjemná.

Zakončím radostně – Sumpfhuhn puzzles je výborný soubor puzzlíků, který se dá hrát i opakovaně. Je to čistě relaxační chytlavá záležitost, která, jak věřím, zaujme prakticky každého.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Sumpfhuhn Puzzles Sumpfhuhn Puzzles Sumpfhuhn Puzzles Sumpfhuhn Puzzles Sumpfhuhn Puzzles