recenze

Bricks of Egypt 2

Bricks of Egypt 2

Pinkanoid, tak tento název přiřazuji dnešní arkanoidní gamesce, kterážto druhým dílem Bricks of Egypt ozve se. Pokud jste si již stáhli díl první, pak neváhejte a hrábněte i po tomto sequelu. Neprohloupíte.
Milovníci Arkanoidů si dnes přijdou opět na své. I když ne tak docela. Super grafika, super levely, super super super, ale není to super free.

Kolega Ještěrka recenzoval před nějakým tím rokem díl první a udělil mu radostné hodnocení. Já jsem si samozřejmě původní hru zahrál proto, abych mohl porovnávat. Leč – ku srovnání toho není mnoho. Jak již bylo naznačeno, grafika Bricks of Egypt 2 je excelentní, hratelnost mňamková, atmosféra jedna báseň, o ostatních atributech ani nemluvě. Přesto je třeba přiznat, že těmito benefity oplýval i předchůdce, takže základní otázka zní: „čím se díl 2 liší?“. Má odpověď zní: „prakticky ničím!“. Jediný rozdíl tkví v nové sadě levelů, nicméně i bonusy jsou převzaty z dílu prvního. Možná trošku zklamání, kteréžto umocněno je faktem, že hra se tváří opět jako shareware (ale zklamání to není zase takové nějaké velké). Nebýt tohoto faktu, přihodil bych k hodnocení desítku procent navrch. Nicméně si to i přes nepříjemné omezení zahrajme a užijme si to.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Marian | 01.05.07 v 20:29

Chyba není na Freegame. Nám to všem funguje, takže problém je na tvém PC. Do ritě! :-)

ALESSO | 30.04.07 v 23:57

Do rite s touhle hrou,kdyz chcispustit tak se reatartuje compl!!!!!


galerie

Bricks of Egypt 2 Bricks of Egypt 2 Bricks of Egypt 2 Bricks of Egypt 2 Bricks of Egypt 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce