recenze

Airstrike 2D

Airstrike 2D

Střílečka s dvojplošníky pro dva i pro jednoho podle libosti. Miniatruní, leč jemná grafika navozuje spolu s multiplayerem tu správnou pařbyhodnou atmosféru. Kamarád se jistě rád přidá do společného relaxování s vámi a to je dobře.
Pro ty z vás, kteří holdují masivním střílecím orgiím s kamarádem, tu dnes máme zajímavou a graficky vyvedenou střílečku s názvem Aistrike 2D.

Faktickým jevem na herním poli bývá, že hry určené k „multiplayerování“ jsou obvykle graficky či jinak „na níži“ a celkový dojem zachraňuje právě možnost hraní s živým protihráčem. Aistrike 2D se této praxi lehce vymyká, neboť lze její grafický interface rozhodně pochválit. Kromě již zmíněného hraní proti kámošovi na jednom PC lze smažit i počítačem ovládaného protivníka, který je hodně aktivní a dá průměrnému hráči decentně zabrat. Hře se nedá mnoho vytknout, zvláště pak, když se s radostným zaujetím věnujete kamarádovu dvojplošníku a masírujete mu trup svými kulkami (samožejmě ocelovými, pozn.autora :-)). Pokud ho sejmete, okamžitě se vygeneruje jeho další letadélko a pařba může pokračovat.

Asi jediné, co bych Aistrike 2D mírně vytknul, je stereotyp ve hraní proti počítači. S kámošem je to pohodová laskominka.

stáhnout hru
Marian

autor
/ Marian

Skóre

80 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Airstrike 2D Airstrike 2D Airstrike 2D Airstrike 2D Airstrike 2D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce