recenze

The Becher Rocket

The Becher Rocket

The Becher Rocket je poměrně netradiční, o to ovšem zábavnější a obtížnější logická hříčka, ve které správné načasování a odhad situace hraje nejdůležitější roli a polovinu komparzu.
Účástník soutěže Becerovka Game 2006 je vskutku propracovaný, o čemž vás přesvědčí i pokus o příběh a hromada nákresů, na které během vývoje padla spousta papírů. Vše si samozřejmě můžete prohlédnout v přiložených bonusech, ale nic nepotěší srdce hardcore harcovníka více, než pět úrovní zkoncentrované obtížnosti a testu trpělivosti. Co je vaším úkolem?

Máte k ruce chatrnou vesmírnou raketu, devět příkazů, kterými se jakž takž dá loďka ovládat a časovou osu. Právě na tu musíte umístit příkazy tak, aby vaše loďka sebrala všechna loga Becherovky a vrátila se zpět na Zem. V cestě vám budou stát různé planety a objekty sluneční soustavy, jejichž gravitační pole můžete, ba musíte, využít ku prospěchu svému.

Rozhodně skvělý nápad, jen zamrzí, že musíte často hledat cestu vpřed metodou pokus-omyl. Audiovizuální zpracování je fajn, pokud ne, alespoň zvuky a hudba se dají vypnout. Tak do toho, za zkoušku to stojí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

The Becher Rocket The Becher Rocket The Becher Rocket