recenze

Hexmax

Hexmax

Různobarevné kostičky nejsou jen základním stavebním kamenem hlavolamu zvaného Rubikova kostka, ale také vděčným tématem pro tvorbu her. Tentokráte se tvůrci rozhodli své barevné choutky uspokojit v žánru logických her. Takže prstíky nachystat…
Jak již název napovídá, budete mít co do činění s jednou velkou základnou ve tvaru šestiúhelníku a ohánět se budete vskutku na maximum.

Pár kostek nějak naplácat na sebe by nemělo být zas až tak problematické. Alespoň tak se vše jeví na první pohled, kdy se k vám téměř šnečí rychlostí blíží cosi červeného nebo modrého. Tento úvod vám poslouží k osvojení základního principu, jenž spočívá ve vytváření tříčlenných skupinek stejného zbarvení. Pokud se tak stane, dočkáte se bodíků a odstranění této překážky. Záhy však hra získá úplně jinou dynamiku a vy se budete snažit ze všech sil, abyste krychličku dostali na správné místo. Jestliže se vám toto dařit nebude, pak skončíte brzy v poli poražených. Život vám někdy ulehčí například padající dynamit či jiné bonusy.

Jednoduchá hříčka, která vás jakoby kouzlem připoutá a posune čas rychlostí blesku kupředu. Anebo taky ne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Hexmax Hexmax