recenze

net-bubble

net-bubble

Bust-a-move - kdo ho zná, toho není třeba dvakrát pobízet ke stažení téhle předělávky zmiňované hry. Kdo ho nezná, měl by si ho zkusit, nebo aspoň přečíst recenzi, protože tohle je to prostě klasika.
Bust-a-move byl originální nápad a dnes si na dva dinosauříky z této hry (kteří se mimochodem objevili i ve hře Bubble Bobble v trochu jiné roli a se dvěma dalšími kamarády) můžeme zavzpomínat v remaku nazvaném net-bubble.

Stejně, jako například ve hře Frozen Bubble, budete mít i tentokrát za úkol co nejpřesněji vystřelovat ze zásobníku kuličky (je to trochu jako variace na tetris). Pokud jsou totiž někde tři kuličky u sebe, spadnou a strhnou s sebou vše, co na nich viselo. Ale protože takhle by to byla moc sranda, strop, ze kterého kuličky visí, se pomalu snižuje a pokud máte kuličky na úrovni, ze které střílíte, je konec.

Hrát můžete buď sami - procházet jednotlivými, stále obtížnějšími levely - nebo proti počítači ve třech různých úrovních obtížnosti, přičemž hrajete každý na svém poli a jde o to, udržet se déle než soupeř. Tomu navíc můžete dopomoci nějakým tím combem, které na sousední obrazovku pošle nějaké ty kulličky navíc. Hrát můžete i ve dvou živých lidech, ať už na jednom PC nebo po síti/internetu.

Grafika působí takovým "lehkým" dojmem - míněno tak, že to vypadá, jakoby kuličky vážily jen nějaký ten gram a stejně působí i skvělá postavička nazvaná "Pix", který reaguje na vaši aktuální situaci. Pokud jde všechno dobře, hraje si s míčky, pokud se vaše situace zhoršuje, kouká skrz prsty, pak se radši nedívá vůbec, a pokud prohrajete, dokonce pláče - tak mu nedejte důvod.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

net-bubble net-bubble net-bubble net-bubble