recenze

Delightful Gifts

Delightful Gifts

Někdy se mi zdá, že se na nás valí mraky a mraky her plných krve. Plných střílení, zabíjení a akce. Ale není akce jako akce. I ve hře, jako je Delightful Gifts, vám může být pekelně horko. Například ve chvíli, kdy již nemáte příliš mnoho času na vhodné přehození dárečků, kdy se prostě nedaří a když to prostě nemyslí.
Krásné dárečky, pastelové barvy, jemná hudba a příjemné herní prostředí. A nejen tímto Delightful Gifts zaujme. Nechte se zcela vtáhnout. Nebudete litovat.

Čekají na vás 4 herní módy. Každý je zcela jiný a nyní se podíváme blíže na každý z nich. Jako první zde máme něco jako kariéru. Čekají na vás speciální úkoly v podobě ničení zlatých cihliček. Svoje krabičky ovládáte tak, že jednoduše jednu označíte a poté kliknete na vedlejší. Obě se prohodí a pokud budete mít 3 stejné v jedné řadě, tak pod rouškou zlatých hvězdiček zmizí. Postupně musíte odbourat všechny balíčky, které stojí na zlatých deskách.

Ve druhém módu, miracle, nestačí mít pouze 3 stejné dárečky v řadě, ale musíte udělat čtvereček 2x2 a nebo obdélník většího rozměru. Po dosažení určitého počtu bodů postupujete do dalšího kola. Nic složitého.

Dále zde máme například amazing mód. Zde musíte opět dělat řady, žádné obdélníky. Minimálně 3 stejné dárečky v řadě znamenají další body. Pokud se vám ovšem podaří odbourat 4, 5 a nebo ještě více, sladká diamantová odměna vás nemine. Perfektní jsou také kombo bonusy. Doporučuji odbourávat kostičky vespod, tak umožníte posunutí co nejvíce linií a tak možná dosáhnete na skvělé kombo a mnoho a mnoho bodíků navíc.

A to nejlepší nakonec. Tedy alespoň podle mého. Máme zde fable puzzle mód. Začíná to být zajímavé. Nyní již stojíte, respektive sedíte, před logickým úkolem. Musíte zvolit přesný postup tahů, pomocí nichž odbouráte zcela všechny kostičky. První úrovně jsou jednoduché, ale pokud vydržíte a budete zvědaví, můžete u tohoto módu strávit opravdu nemálo hodin.

Co říci závěrem? Vlastně ani nevím. Hra je to strašně pěkná, prostě příjemná, nenáročná, pohodová, naprosto klidná a ... a víte co? Vyzkoušejte sami.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

kokosmen265

kokosmen265 | 12.01.15 v 04:11

je to výzva

gretka | 06.07.08 v 20:56

Prečo sa niektoré hry nedajú spustiť?

Jana | 29.02.08 v 19:17

Hra je opravdu skvělá a měla jsem problém se od ní odtrhnout. Tam, kde se zbavuji políček, aby žádné nezbylo, tak tam jsem to nedokázala dohrát.Ale jinak super!!

Eva | 19.11.07 v 16:44

může mi někdo prosím poradit jak mám udělat 69 level, aby mi nezbyla ani jedna? děkuji...


galerie

Delightful Gifts Delightful Gifts Delightful Gifts

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce