recenze

Bubble Hero 2

Bubble Hero 2

Bubble Hero 2 určitě pamatují ti z vás, kteří smažili už v devadesátých letech na 386kách. Tahle hra byla totiž jednou z těch známějších a rozšířenějších. Dnes se v nezměněné podobě dostává mezi širokou veřejnost.
Malí roztomilí dinousařící (stejní jako ti ze hry Bust-a-move) hrají hlavní roli v hopsačce, jež spatřila světlo světa již dávno. V hopsačce nazvané Bubble Hero 2, která se pařila už na 386kách. Tuhle DOSovou hru máte dnes možnost si zahrát v původní verzi.

V Bubble Hero 2 jde o to, zbavit se v každém levelu všech potvor, jež jsou v něm na vás připraveny. To se děje poměrně originálním způsobem. Název hry totiž pochází z faktu, že váším jediným bojovým prostředkem jsou bubliny, které vypouštíte. Pokud jednu takovou vypustíte přímo na nepřítele, je v bublině lapen a nějakou dobu jen tak neškodně poletuje levelem. Pokud v době, než praskne sama, dokážete bublinu chytit vy, je potvora v ní zavřená definitivně zneškodněna a promění se v body. Bubliny navíc lze použít k odrazu a lepšímu cestování levelem.

Grafika byla na svou dobu opravdu úžasná a dodnes zůstává vcelku atraktivní. Stejně tak jsou výborné (ach ta nostalgie) i zvuky. Třešničkou na dortu Bubble Hero 2 je pak kooperace dvou hráčů. Vážně to zkuste, je to bomba... :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Flegy | 20.05.07 v 19:24

Jsi na tom ještě dobře, mě to rovnou skočí do win a nikdo se mi ani neomluví.
Poradí pls někdo jak to spustit?

Nina | 19.12.05 v 12:57

Ja mam snad bubble na jedno pouziti,nebo co!Ja to nainstalnu,a kdyz to spustim jako ikonkou,tak to pise,ze se omlouvaji za chyby,ale ze to nejde.Tak ja porad instaluju...

Trotlik | 13.12.05 v 22:45

Musis na ni skocit zeshora a drzet sipku nahoru a bude to skakat. Ja uz jsem to dohral az do konce. Ale ten posledni ne a ne. V tom pekle uz je to tezky, jak se tam teleportujou ty svine modry primo na tebe.

tonda | 09.12.05 v 17:18

nevim jak cestovat na bublinach, vzdy praskonou

otaznick | 08.12.05 v 16:47

Už jsem si to přečetl. Díky za radu-teď už to vypadá dohratelně. Ještě jsem si všimnul, že se dá na bublině dostat do větší výšky.

Trotlik | 06.12.05 v 19:27

Ani nepodekuje...

Trotlik | 04.12.05 v 22:50

Tak uz to vime......Seberes ten lektvar nebo co to je a pak poustis bublinky, ve kterej jsou hvezdicky. Pokud pak ty bublines rozbijes, tak ty hvezdicky kocku zabijej. Musis ji ale trefit asi tak 20x. Pak se teprve da do velky bubliny a tu normalne prasknes a je po ni. V dalsim kole je drak, netopyr, pirat atd. Vse se zabiji stejne.

Trotlik | 03.12.05 v 21:49

Myslis tu kocku? :) Tak to fakt nevime.....

otaznick | 03.12.05 v 19:39

Nevíte někdo jak se dá dostat přes lišku?


galerie

Bubble Hero 2 Bubble Hero 2 Bubble Hero 2 Bubble Hero 2