recenze

Trisis

Trisis

Nemáte chuť na originální logickou hru? Nepotrápili byste s chutí svůj mozek nad několika zapeklitými situacemi ve hře s jednoduchými pravidly, ale přitom poměrně komplikovanými levely? Pokud ano, je Trisis tou správnou volbou pro vás.
Těžko říct, zda má název hry Trisis něco společného se slovem "trýznit", ale je to docela dobře možné. Senseless Development totiž do téhle nenápadné hry s jednoduchými pravidly ukryli spoustu zajímavých situací, ve kterých budete muset popřemýšlet.

Pravidla jsou následující: na hrací ploše prohazujete vždy dvě sousedící políčka. Vaším cílem je zbavit se všech symbolů, čehož se dosáhne tak, že prohazováním polí dostanete dva stejné symboly k sobě a ony explodují. Takhle se to zdá jednoduché, ale jen si to schválně zkuste.

Těšit se můžete na jednoduchou, ale pěknou a přehlednou grafiku a výborný hudební doprovod. Na závěr ještě jeden tip - vlastně prakticky cheat: pokud by vám dělal problém časový limit levelů, stačí v menu postupně zmáčknout F6, F7, F8 a je po problému...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Trisis Trisis Trisis