recenze

Deflektor X4

Deflektor X4

Tato logická hra, založená na manipulaci s laserovým paprskem s pomocí systémů nastavitelných zrcadel, je vysoce hratelná a návyková a je proto nepřípustné nestáhnout ji! Více prozradí ale až naše recenze...
Podívejme se tedy, čím vás tato hra přiková k židli a nepustí. Po zapnutí první úrovně možná budete, stejně jako já, vyjeveně zírat na to, co se po vás chce. Vaším úkolem je zničení všech výbušných sudů a následné zavedení laserového paprsku do cíle, a to s pomocí zrcadel, jež jsou volně rozmístěna po úrovni a mají jedno společné – každé z nich se dá natáčet kolem své osy, a to po 30 stupních, což je neocenitelná věc, bez které byste se mnohdy nehnuli.

Paprsek má vždy začátek v „promítači“, z něhož musíte dovést paprsek až do druhého „promítače.“ Pokud se vám to povede, gratuluji, dokončili jste jednu z mnoha misí. Abyste to ovšem neměli tak jednoduché, tak se v úrovních nacházejí miny, do kterých když nasměrujete plnou dávku, tak vám začne nabíhat teplota a po chvíli vyletí celý systém laserů do vzduchu, čímž vaše snažení končí.

Audiovizuální stránka je celá vyvedena retro stylem a ti, kteří zažili staré časy osmibitů, si jistě rádi zavzpomínají na hranatou grafiku a pípavou hudbu. Deflektor X4 je skvělou pařbičkou a skutečně bych ji rád doporučil všem, kteří rádi trápí své mozkové závity logickými hříčkami.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Deflektor X4 Deflektor X4