recenze

Beetle Bug 2

Beetle Bug 2

Přiznejte se. Kolik z vás si pamatuje na originál Boulder Dashe? Určitě se mezi vámi tací najdou, ale hádám, že většinu bude znát už jen klony anebo jim tenhle název neříká zhola nic. Můžete to ale napravit v pěkně zpracované variaci jménem Beetle Bug 2.
Tahle hříka z dílny Big Fish Games, kteří se zabývají vývojem casual her - tedy her pro příležitostné hráče, které jsou typické především jednoduchými pravidly a snadným ovládáním. A právě takový je i Beetle Bug 2. Vaším úkolem bude v každém levelu zneškodnit požadovaný počet nepřátel. Jako brouk prožírající se hlínou nemáte k dispozici nikterak rozsáhlý arzenál. Proto je potřeba zapojit spíše kombinační myšlení a logiku. Sice vám místy mohou pomoci i rychlé prsty, ale především je tahle i pro děti vhodná hříčka o přemýšlení.

Beetle Bug 2 je opravdu pěkně zpracovaný - ačkoli je jen 2D, grafika je kompletně prostorová s roztomilými animacemi. Tuhle hru se nemusíte bát nabídnout svým dětem - určitě se jim bude líbit a třebas si i protáhnou ve vyšších level mozek... :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Radus | 05.03.07 v 19:26

No ja jsem kousek odehrala a ted to po me chce taky kod, tak kdyby nahodou nekdo vedel, tak to sem dejte,dikes

Eva | 02.03.07 v 22:32

pěkná hra,ale po stažení nejde rozjet asi potřebuji kód.Poradit bych potřebovala dík.


galerie

Beetle Bug 2 Beetle Bug 2 Beetle Bug 2