recenze

MIXiT

MIXiT

Co takhle procvičit si svojí šikovnost? Díky dnešní gamesce tu možnost mít budete. Jedná se počin, který vzešel z českých luhů a hájů a hodlá se vám představit v co možná nejlepším světle. Otázkou ale zůstává, jak je na tom titul ve skutečnosti?
Jednoduchost, jednoduchost a ještě jednou jednoduchost! Tak právě tímto slovíčkem se snaží řídit většina autorů logických her, aby případným hráčům mohli přinést co možná největší porci zábavy v co možná nejjednodušším balení. Takových her je samozřejmě spousty a zařadit bych mezi ně mohl i dnešní MIXiT.

Mám-li být trochu konkrétnější, jedná se o logickou hru, která vzešla z rukou Petra Vadlejcha. Ten je na internetu známý spíše pod přezdívkou Apofis, jenž například poměrně nedávno vytvořil sérii Junior, se kterou ovšem dnešní titul nemá vůbec nic společného. Jedná se o velmi jednoduchou hříčku, vhodnou pro příjemné odreagování, což ostatně poznáte už podle herního okna a následně i hrací plochy, která je situována do jeho spodní části. V něm vás jistě zaujme celkově osm malých kostiček a následně i jedno prázdné „okénko“. Tyto malé kostičky jsou charakteristické svým zbarvením a svojí pozici si určí při náhodném generování. To se zpočátku provádí automaticky. Vyvolat ho můžete samozřejmě i manuálně. Jednoduše stačí kliknout na tlačítko „Mix!“. Jakmile dojde k rozmístění čtverečků, velmi důležitý bude objekt v horní části obrazovky. Ten je opět složený z různě barevných kostiček, ovšem ve zmenšené podobě a právě podle tohoto objektu musíte poskládat již zmíněné kostky na hrací ploše, ve spodní části obrazovky a čím méně tahů přitom použijete, tím lépe pro vás.

Bude tedy třeba zapojit vaší hravost a fantazii, stejně jako trpělivost. Jakmile se vám podaří zvítězit, budete informováni o přesném počtu vašich kroků, a poté se můžete pokusit o poskládání nové kombinace. Jak bývá u Apofise dobrým zvykem, technické zpracováni je zvládnuté velmi dobře. Mám-li to nějak celé uzavřít, pak vězte, že MIXiT je velmi zajímavá hříčka, vhodná pro pobavení na maximálně několik málo hodin. Kdo si od toho slibuje více, bude nejspíše zklamán.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

65 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

MIXiT MIXiT MIXiT

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce