recenze

Quarry

Quarry

Zkuste ovládat striktně logické robotické mozky. Pomocí jednoduchých příkazů bude vaším úkolem dostat je domů, ale zdaleka ne vždy to bude úplně jednoduché. Je zde totiž zakomponován i vliv náhody a občas se vám stane, že vydáte nesplnitelný příkaz...
Quarry, tedy anglicky lom, je vcelku výstižný název pro tuto hru. Prostředky, jakými se totiž snažíte dobrat konce levelu, odpovídají práci v lomu.

Nepředbíhejme ale a pojďme si vše popsat pěkně od začátku: Cílem hry je dostat předem určený počet robotů do domečku. Roboty nemůžete přímo ovládat, ale jsou rozděleni podle barev a lze zadávat příkazy skupinám robotů - vždy nějaké konkrétní barvě. Každý robot má tedy svou barvu a tím i svůj domeček, do kterého by se rád dostal. Dveře domku jsou ale ve výšce a vy budete muset přenášet bloky skály z místa na místo a vytvořit tak schody do dveří. Problém je v tom, že s každým zachráněným robotem se vchod o kus pozvedne. Navíc se vám mohou někteří roboti pěkně naštvat, pokud se jim dostatečně nevěnujete a obstáráváte jen ostatní, takže si musíte hlídat, abyste nikoho nezanedbávali.

Quarry má výborné grafické zpracování. Hra je trojrozměrná s volnou kamerou (tzn., že se kolem levelu můžete libovolně pohybovat a celý level si natáčet tak, aby aktuální pohled nejlépe vyhovoval potřebám, které v tu danou chvíli máte. Určitě hru zkuste, protože je to originální kousek s výborným provedením, jenž chvíli vydrží a neomrzí po deseti minutách.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Berann | 03.03.07 v 13:31

hmmm?

Manfred | 21.10.06 v 08:01

hmmm


galerie

Quarry Quarry Quarry Quarry