recenze

Euphonics

Euphonics

Nádhera! Tak přesně tohle bylo první slovo, které mě při hraní této gamesky napadlo. Ptáte se proč? Protože to je skutečná nádhera. :) Autoři vytvořili vskutku povednou gamesku, kde veškeré klady doplňuje nádherná atmosféra, která se přizpůsobuje aktuální situaci.
stránky projektu toho slibují hodně. Ovšem teorie je jedna věc, otázkou je, jak si titul vede prakticky? Nebudu vás dlouho napínat, musím říci, že gameska ve mně zanechala opravdu solidní dojem.

Ovšem nikoliv principem. Ne, že by námět kazil dojem, nicméně je potřeba říci, že nejde o nic originálního a pravděpodobně jste hráli jednu z mnoha her, které měli podobný cíl – v aréně zlikvidovat vše, co se hýbe. To, co tuto hru vyzdvihuje nad průměr, je právě ona zmíněná atmosféra. Pozitivně už působí fakt, že se ocitáte v jakési červí díře, kde těsnost navíc způsobuje, že se budete více soustředit na samotný úkol. Kolem je spousta různých nepřátel , které pak můžete vesele poslat na onen svět, protože příliš toho nesnesou. Úsměv na tváři vám pravděpodobně zkazí bossové. Ti se čas od času objeví a prakticky není šance, abyste je jakkoliv obešli. A budete se muset tak setsakramentsky ohánět.

Velkou pochvalu zaslouží technické zpracování. Hnacím motorem je engin Ogre, který do hry vnáší spoustu moderních prvků. Bohužel všechno něco stojí a pokud si chcete hru dopřát v nějaké rozumné podobě, měli byste mít stroj, který splňuje minimální nároky. Chcete-li si gamesku užít opravdu na maximum, doporučuji navštívit příslušné konfigurační soubory. Za sebe vám přeji co možná nejpohodovější hraní. Stažení se rozhodně vyplatí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Euphonics Euphonics Euphonics Euphonics Euphonics