recenze

Enigma v0.92

Enigma v0.92

Pokud jste hráli Oxyd Magnum, tak určitě nebudete váhat a stáhnete si i Enigmu, která je to samé v bleděmodrém, ale hezčím kabátě a se zbrusu novými levely a herními prvky. Ostatním prozradím, že budou muset zapojit mozkové závity a mít pevnou ruku.
Enigma je název hry, v níž budete ovládat černou kuličku, a to sice pomocí myši. Vaším úkolem a cílem v jedntolivých levelech bude najít všechny dvojice stejných kamenů. Ty jsou odkrývány na principu pexesa.

Otočíte jeden, zjistíte jeho barvu, pak druhý, a pokud se shodují, zůstanou otočeny. Pokud ne, zase se oba zakryjí. Samozřejmě to není takhle jednoduché (vždyť by to byla nuda) a život vám bude komplikovat nejedno trápení. Některé levely jsou spíše bludištmi než volným prostorem s kameny. Jiné zas mají v sobě díry, vodu nebo kameny s lebkou, všechny tři mají ale prakticky stejný účinek - zabijí vás. Jindy zas v levelu hoří, nebo jsou tam vzduchoprázdná místa, kde není možné kuličku ovládat.

Některé levely jsou spíše na logiku, jiné na trpělivost a ještě jiné na umění zacházet s myší a na cit v ruce. Levelů je dost a dost a dají se libovolně přeskakovat, takže se vám nemůže stát, že byste se někde zasekli. Zpracování je velice slušné jak po grafické a zvukové stránce, tak z hlediska designu levelů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Enigma v0.92 Enigma v0.92 Enigma v0.92 Enigma v0.92 Enigma v0.92

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce