recenze

B-Zero

B-Zero

Máte chuť na něco opravdu originálního bez složitých pravidel? Vyzkoušejte hru B-Zero! Skvělá hratelnost a vynikající nápad jsou hlavními atributy této hopsačky.
V japonském počinu B-Zero se ocitnete v roli neposedné stužky, která neustále poskakuje nahoru a dolů. Vaším úkolem bude dostat se z jednotlivých obrazovek-levelů, a to sice za pomoci faktu, že můžete stužku ovládat v jejím horizontálním směru. Pomocí kurzorových kláves tak musíte její hopsání využít k překonání propastí, ke správnému načasování a k tomu, aby se dostala právě tam, kam je potřeba.

Jako v každé správné arkádě, i tady budete muset získat určitý grif například při odrážení se od stěn. Chce to přesné načasování a trochu cviku, ale dá se to. Stejně tak zde nemohou chybět speciální bloky jako například kameny, které se, jakmile se od nich odrazíte, rozbijí, nebo trampolína, na níž stužka skáče mnohem výš, než na obyčejných polích.

Máte-li chuť zahrát si něco, co jste ještě nehráli, a zároveň si užít odpočinkové hříčky, je B-Zero tou správnou volbou pro vás.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

barča | 26.08.05 v 11:35

NEJDÁL SEM BYLA V 11,TOHLE KOLO UŽ JSEM NEUDĚLALA...NEVYSKOČILA JSEM NA 4.SCHOD.......K SAKRU!!!!

John Beak, the Nearly Ultimate One | 21.08.05 v 10:43

Takže asi nikdo - po dohrání levelu 20 hra končí :) Právě jsem to zjistil :D

John Beak | 06.08.05 v 12:03

Hezká hra nápadem, i hratelností. Podobnej princip znám z jiný hry, takže mě tohle celkem baví :) Dobrá bgmusic. Chybí mi tam možnost uložit hru. Zatim jsem se dokutal do levelu 20. Kdo dá víc? (to asi každej)


galerie

B-Zero B-Zero B-Zero