recenze

Blendimals

Blendimals

Rozmixujte (v krásném velkém ostrém mixéru) zvířátka a nejenom, že vytvoříte třeba krtkorožce nebo krávojíce, ale následně se je budete snažit dostat do cíle skrze řadu pastiček. Originalita, smysl pro humor a zábava.
A proč to všechno počínání? To zjistíte dále.

Jedná se o logickou hru, ve které má rozsekání zvířátek na kousíčky zásadní význam pro celé další dění. Do mixéru naházíte zadaný počet zvířat, stisknete tlačítko a už je tu nový originální jedinec. Ten má nyní vlastnosti všech použitých živočichů a vy je stisknutím na příslušný ikon musíte použít k překonání překážek.
Zádrhel? Jistěže. Tato příšerka se neustále pohybuje, takže třeba skok (zajíc) nebo výbuch bomby (kráva) musíte načasovat nebo, pokud je to možné, použít třetí tlačítko s funkcí zastavení. V cestě k cíli vám tak budou stát různé propasti, plošinky, bomby a bariéry obecně. Ve složitějších úrovních je proces vícefázový, tedy že nejprve s prvním zvířetem vyřešíte jednu část, při které zemře, a s dalším kusem už level dokončíte. Počet zvířátek do mixéru je omezen. Předem nevíte, co vás tu čeká, což udržuje dobu hraní.

Hra plná překvapení, která vás rozhodně zabaví. Pro soutěživé jedince nechybí možnost sbírání medailí, které se odvíjí od času, za který jste kolo zvládli. Neuvěřitelně chytlavá záležitost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

IceSoft

IceSoft | 06.10.16 v 02:45

Výborná hra.

Iveta111

Iveta111 | 07.09.16 v 07:26

Pěkná hra.


galerie

Blendimals Blendimals Blendimals Blendimals Blendimals