recenze

Crazy Bumpa

Crazy Bumpa

Máte chuť na roztomilou arkádu s pěkným zpracováním? Můžete si zkusit tenhle pěkný remake a vyzkoušet, jestli dokážete správně hopsat po plošinkách a sbírat diamaty. Zní to jednodušeji, než to ve skutečnosti je.
Crazy Bumpa je podnik člověka, který si říká Köchon. Jedná se o remake starší hry, která nesla název Bumpy. Nalézáte se ve světě Bumpa, kde musíte hopsat a hopsat, abyste došli konce levelu. To ale vyžaduje spoustu energie, která je jedině ve speciálních kamenech Bumpaz. Ovládáte hopsající žlutou kouli jménem Bumpsey. Tu rozeskáčete a ona potom sama hopsá po plošinkách levelu. O tom, jak asi jednotlivé levely vypadají, si uděláte nejlepší obrázek ze screenshotů.

Když jsem řekl, že "sama hopsá", nemyslel jsem to tak úplně doslova. Samozřejmě musíte určovat směr tohoto hopsání. Krom toho máte možnost mezerníkem vyskočit do libovolné výše (až ke stropu), a potom uhnout do strany – tak se dostanete kamkoli, ale chce to správné načasování a trochu cviku. Navíc zde naleznete různé prvky jako překážky, na jejichž rozbití budete muset sebrat kladívko, oheň, přes nějž se dostanete jedině s kapkou, kterou musíte sebrat dřív, než se do ohně vrhnete. V neposlední řadě potom ve hře narazíte na plošinky, které se s každým vaším odrazem od nich zmenší, až zmizí úplně.

Nesmíme ale opomenout ani fakt, že lze hrát ve dvou. Vedle postavy Bumpseyho totiž můžete do hry zapojit i ženský element jménem Bumpsta. Hráči se potom střídají a vyhrává jednoduše ten, který se svými životy dojde dále.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Crazy Bumpa Crazy Bumpa Crazy Bumpa

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce