recenze

Enchanted Cavern

Enchanted Cavern

Jestliže se vám nechce přemýšlet a hledáte hru, která by plně naplnila vaše očekávání slastného nicnedělání, pak jste tady správně, jelikož Enchanted Cavern vám nabízí skutečně jen velmi nenáročnou mozkovou činnost, spoustu barev a klidnou tichou hudbu.
Na hrací ploše někdo vysypal kameny různých barev. Vaším úkolem je hledat ty největší skupinky. Klikněte na daný hlouček. Ten zmizí a na jeho místo se ihned posunou nové. V dalších levelech se k tomu přidá ještě snaha o to vymýtit všechna tmavá políčka, na nichž kameny leží. To znamená, že musíte projít každé pole na hrací ploše, i když se jej nedotknete. Stačí, že na něm ležel některý kámen ze skupiny, již jste označili. Díkybohu za bonusy ve formě nejrůznějších bomb, které budou vybuchovat jak v bezprostřední blízkosti , tak dokonce v kříži v celém rozsahu hracího pole. Výbuchy jsou přitom doplněny velmi pěknými grafickými efekty. Autoři si pro vás připravili mnoho seskupení, pastičky ve formě spoutaných kamenů, které nejprve musíte osvobodit apod. Výhodou je, že si hru můžete v kterémkoliv okamžiku uložit, abyste neztratili svůj pokrok. Je zde také náznak příběhu, jehož obsah vám však nesdělím, abyste nepřišli o překvapení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Iveta111

Iveta111 | 06.09.16 v 10:47

Pěkná hra.

Martin | 01.05.10 v 16:29

Nemůžu spustit hru proč??odepište na e-mail.

Mirka | 29.04.10 v 12:20

S hrou jsem byla velice spokojená,grafika výborná.Po dokončení kola se mi líbilo překvapení ve formě animace.Některé levely byly pro mě dost obtížné,takže zábava na 2 dny,když jsem se nemohla dostat do dalšího levelu :-) Nejstěžší pro mě byly ledové kameny.Určitě si zahraji znovu,jediné mínus dávám hudbě.Stále se střídali stejné melodie a když docházel čas,tak se spustí docela znervózňující hudba.Takže člověk pak pořád kouká po hodinách,než aby hrál.Ale jinak dávám tak 90 % této hře


galerie

Enchanted Cavern Enchanted Cavern Enchanted Cavern Enchanted Cavern Enchanted Cavern

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce