recenze

Rapid Aerial Deployment

Rapid Aerial Deployment

Myslíte, že dokážete skloubit své taktické schopnosti s rychlými reakcemi ve hře, která svým principem připomíná legendární Z? Můžete to zkusit ve hře Rapid Aerial Deployment, jež je povedeným mixem obou těchto herních stylů.
Rapid Aerial Deployment od týmu Sync-9 je originálním spojením strategie, akce i arkády. Ti z vás, kteří si pamatují na hru Z, popřípadě na její pokračování Z:Steel Soldiers, nemusí číst dál, ale mohou se přesunout rovnou k samotnému downloadu hry.

Ostatním potom vysvětlím, že proti sobě stojí dva hráči. Červený a modrý. Každý z nich má svou základnu a svůj letoun, kterým vše řídí a ovládá. Na mapě jsou také rozmístěny továrny. Jejich kontrola vám umožní vydělávat více peněz a vyrábět rychleji a ve větším množství. V továrnách a ve velíně se totiž dají rekrutovat nebo vyrábět jednotky (od pěšáků přes tanky a zásobovací vozy k obranným věžím nebo lodím). Vy svým letounem přepravujete již vyrobené jednotky a zadáváte, co se má kde vyrábět. Mimoto je letoun schopen i útočit a měnit se v suchozemského robota. Nesmí mu ale dojít palivo, kterého je poměrně málo a které se dá doplňovat jen ve vlastních továrnách.

Cílem je, jak jinak, zničit soupeře. Celá tahle skvělá akce je navíc zabalena do velice pěkného provedení s možností hry dvou hráčů, takže v podstatě není co vytknout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Larax | 03.08.07 v 13:34

Nevím jak vás ale mně to strašně baví.


galerie

Rapid Aerial Deployment Rapid Aerial Deployment Rapid Aerial Deployment

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce