recenze

Cubosphere

Cubosphere

Tento logický rychlík se objevil už (relativně) dávno na konzoli Playstation a dnes se vám představí jako remake na naše počítače v celé své kráse. Pojďte se v roli barevného balónu ponořit do všemožných krychlových levelů a v časovém limitu splnit váš úkol.
A prostorová orientace? Ta je rozhodně plusem. Neboť není na škodu si předem rozmyslet jak a kudy se na jistá místa dostat.

Jakožto plážový balón se ocitáte v této 3D logické hře a vašim úkolem je v časovém limitu najít a sebrat všechny potřebné klíče k otevření postupu do dalšího kola. Nejtěžší, a současně nejzábavnější, části je právě ono hledání. Budete se kutálet po plochách, skákat z plošiny na plošinu a ztrácet. Klíče jsou ukryty všude možně, a tak mnohdy musíte najít tu správnou stěnu krychle, od které se dá odvalit na zakrytou stranu trojrozměrného komplexu. Když už se s těmito překážkami vypořádáte, je nejvyšší čas se vrátit. Jak správně tušíte, po zběsilém hledání cesty tam se stejně těžce hledá i cestička zpět. Do toho všeho vám nemilosrdně utíká čas, ve kterém se musíte dostavit k velké žluté šipce.

Jako určité vodítko slouží mince a diamanty. Přinášejí vám body a jednoduše poznáte, kde jste ještě nebyli a může se tam tudíž skrývat některý z klíčů. Ať už se ale vydáte kamkoli, dávejte si pozor při skákání, abyste nespadli do smrtícího „krychloprázdna“.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Iveta111

Iveta111 | 06.09.16 v 10:45

Výborná hra.

kokso | 12.06.10 v 11:46

ve levelu 2 skoncim a nemuzu propadnout do cile ... co mam delat ? nejde mi spadnout mimo cestu


galerie

Cubosphere Cubosphere Cubosphere Cubosphere