recenze

Animals

Animals

Koho by napadlo, že z kombinace plošinky a od ní se odrážejícího zvířátka vznikne tak návyková hra? V Magma Mobile se jim to podařilo na výbornou a vy se budete skvěle bavit.
Zvířátka ze safari utekla a teď si to užijí a budou hopsat. K dispozici máte plošinku a jedno zvíře, se kterým si musíte proskákat cestu skrze mnoho levelů až na konec. Během postupu se musíte vypořádat s množstvím překážek. Vyhýbat se klecím, padajícím předmětům a všelijakým „downgradeům“, které nicméně nechtěně seberete. Narazíte ale také na spoustu pozitivních bonusů, jako je magnet, štít nebo mraková bariéra, aby vám zvíře nepropadlo.
K tomu všemu sbíráte peníze a ovoce na nákup upgradů vaší plošiny nebo na násobení peněz. V druhé řadě si také můžete odemknout novou zvířenu, přičemž každé z nich má svou speciální vlastnost.
Hra obsahuje dva herní módy, ten druhý odemknete po absolvování prvního světa (20 levelů), nicméně tuto variaci na „survival“ režim příliš neprožívám. Dominantní mód Challenge bohatě stačí na velké množství zábavy. Slušné tempo a ovládání.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Animals Animals