recenze

Great Secrets - Nostradamus

Great Secrets - Nostradamus

Nostradamus, jedna z nejzáhadnějších osobností, která kdy chodila po tomhle světě. Vydejte se teď po jeho stopách, potkáte spoustu důležitých lidí, jako například Leonardo da Vinci apod. Řešte úkoly, které si pro vás autoři připravili, a rozplétejte složitý příběh.
Hra patří do série logických, protože ústředním motivem je hledání nejrůznějších předmětů. Ovšem nebude to jenom podle seznamu, jak jsme zvyklí. Autoři po vás budou chtít například nalézt daný počet kompasů, svitků atd. Nebo budete muset naopak předměty nalezené vkládat do bílých míst na ploše. Mezi těmito levely se objeví i tzv. mezilevely, jež chvíli odvedou vaši pozornost jinam. A tak se zapojíte do hlavolamů, skládaček (poskládáte si Monu Lisu) nebo podivných přesmyček. Jestliže chcete dobře porozumět příběhu, je zapotřebí aspoň základní znalost angličtiny a zápal pro čtení, jelikož se postavy příběhu mezi sebou baví, a že jsou to mnohdy pořádně dlouhé dialogy. Pokud vás děj příliš nezajímá, zkrátka dialog přeskočte. Přeskočit se dají i mezilevely, ale to by podle mého názoru byla velká škoda, mnohdy jsou stejně zábavné nebo zábavnější než levely hlavní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Great Secrets - Nostradamus Great Secrets - Nostradamus Great Secrets - Nostradamus Great Secrets - Nostradamus Great Secrets - Nostradamus