recenze

Blitz Lemmings

Blitz Lemmings

Lemmingové se vrátili! Lemmingové jsou zpět! A to navíc ve skvělém zpracování, které si z původní verze bere jen to nejlepší – skvělou hratelnost, příjemné technické zpracování i základní herní principy. Stahujte…
Znáte Lemmings? Jakési modrozelené mužíčky, kteří se vyznačují podivnou vizáží, chováním i chůzi? Pokud se s nimi setkáváte dnes poprvé, pak vězte, že se jedná o titul, který ve své době představoval naprostou herní revoluci. Lemmingové stavěli na jednoduchém konceptu (hra je logickou arkádou), který k počítači dokázal hráče přikovat na několik hodin. Dříve byla popularita těchto podivných postaviček neobvykle vysoká, s odstupem času se na ně však logicky pozapomnělo. Chcete si připomenout hodiny strávené v jejich společnosti? Vyzkoušejte Blitz Lemmings!

Jak už jste nejspíš rozpoznali, dnešní titul je povedeným remakem legendárních Lemmingů. Jedná se o (až na nějaké detaily) naprosto věrnou kopii, která si ze své slavné předlohy bere především to nejdůležitější – dlouhotrvající hratelnost. Do rukou se vám v každém levelu (k dispozici je jich celkem deset) dostane určitý počet Lemmingů, které musíte z bodu „A“, dostat v zadaném časovém limitu do bodu „B“. Ačkoliv to zní jednoduše, spíše opak je pravdou. Naštěstí můžete využít všech dostupných schopností (šplhání, kopání, blokování…), kterými hlavní hrdinové hry oplývají.

Technické zpracování je rozporuplné. Grafika je provedena klasickým retro-stylem, nicméně použitá pozadí za herní obrazovkou (nejčastěji se jedná o fotografie krajin) působí jako pěst na oko, a do hry se vůbec nehodí. I přes to se však jedná o perfektní zábavu!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Patrik | 16.08.06 v 13:52

Jedno z nejlepších zpracování Lemmings!!! Nevíte kde sehnat plnou verzi? (ne 10 kol, ale aspoň 100?) :-) díky za odpověď na mail

Beruška | 16.04.06 v 18:18

Nechci bejt nějakej hnidopich, ale není těch levelů náhodou 12?

Lokutus | 11.04.06 v 22:01

82%?!?!?
Tak "to" dorazilo i sem. Tahle hra mě dost nasrala. Jedná se o prvních 10 levelů z původních Lemmings. Dohráno asi tam za 12 minut:-((((((!!!!
Mé hodnocení 22%. Za pouhý tutorial až až!!!


galerie

Blitz Lemmings Blitz Lemmings Blitz Lemmings Blitz Lemmings Blitz Lemmings

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce