recenze

Sub Zero Condition

Sub Zero Condition

Sub Zero Condition je skvělá akční hra, která mě osobně příjemně překvapila. Pokud máte rádi střílečky, kde klíčem k úspěchu není pouze počet zabitých nepřátel, vyzkoušejte. Budete příjemně potěšeni.
Titul Sub Zero Condition od vývojářského týmu Monkey Business mě opravdu velice mile překvapil. Jedná se o zajímavou akční hříčku z top-down pohledu, která překvapí především technickým zpracováním, skvělou hratelností a herní dobou, která je příjemně dlouhá.

O co jde? Hrajete za posledního přeživšího mužíčka, který je ve městě plném zombie. A protože vám se na onen svět ještě rozhodně nechce, musíte se s těmito oživlými mrtvolami vypořádat po svém – k dispozici máte hodně slušný zbraňový arzenál. Ve hře budete putovat mnoha prostředími (střechy domů, kanály, lesy…) a v každém z nich na vás vždy čeká plno originálních úkolů, které pokud nesplníte, zemřete – například musíte vypnout elektriku, aby vás louže vody (do které vede uvolněný drát pod napětím) nezabila. A podobných detailů je hra plná. Vyzkoušejte…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Petoch | 26.09.07 v 20:27

hmm hra je good . ale mam namitku na NEZNAMY podle me je to nejlepci stranka (v ČR) o freehrach JEN TAK DAAL !!!

mr.cihla | 10.03.07 v 08:08

Musis se uhybat a za chvili zpomali a pristane poblize tebe a pak ho muzes zranit.

Jirka Nacht | 08.03.07 v 20:58

Má kdo tušení, jak se mám chovat k tomu prvnímu bossovi v lese? Jednou vystřelím, začne lítat po obrazovce a náhodně mi ubírat život, dokud Game Over. Je na to nějaký trik?

neznámý | 07.03.07 v 16:44

je to tu pěkně debilní.............


galerie

Sub Zero Condition Sub Zero Condition

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce