recenze

Super Stun-N-Run

Super Stun-N-Run

Tituly, u kterých se bavím, přímo nesnáším. Důvod je jednoduchý; často se nechám unést nějakou blbinkou, a pak u ní strávím třeba i několik hodin. Super Stun-N-Run moc dobře ví, o čem mluvím – jednoduše totiž chytne a nepustí.
Super Stun-N-Run je po dlouhé době freewareový titul, který mě překvapil svým příjemným zpracováním, a především pak výbornou a hlavně dlouhotrvající hratelností. Sám jsem byl překvapen, jak mě právě tento titul dokázal oslovit. Už nyní, v úvodu (ač to nebývá pravidlem), vám mohu potvrdit, že Super Stun-N-Run vás bude bavit opravdu dlouho. Autoři totiž vsadili na jednoduchý koncept…

A dobře udělali! Ve výsledku tak před námi leží lehce pochopitelná arkáda, se kterou nebude mít nikdo problémy. Hrát budete za jakéhosi panáčka, který dostal za úkol vydat se do džungle, a zde osvobodit unesená zvířata. Na první pohled nic zajímavého, nicméně vydržte, k tomu hlavnímu se už brzy dostanu. Každé uvězněné zvířátko má totiž na své kleci tři odlišně zbarvené zámky, ke kterým budete muset pochopitelně najít klíče. A způsob, jakým zmiňované klíče získáte, je právě tím zajímavým – každý z klíčů má na starosti jedno zvíře (zpočátku opičáci, dojde ale i na chameleony :-)), do kterého musíte „střílet“, aby jste ho trochu popohnali – leze totiž po palmě, a klíče jsou až nahoře. Cestou musíte dát také pochopitelně pozor na nepřátelská zvířata, která vám mohou vzít jeden ze tří základních životů.

Ačkoliv jde ve hře více-méně pouze o jedno, v žádném případě vás to neomrzí. Kdo umí, ten zkrátka umí! Po technické stránce autoři zvládli taktéž vše na jedničku; grafika je provedena retro-stylem, který k titulu tentokrát skvěle sedí. Hudba a zvuky taktéž bezproblémové. Zkrátka jasná volba pro každého!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Chytak | 12.10.06 v 18:51

Je to strasne dobra hra DOPORUCUJU!

Triple T | 27.11.05 v 09:45

Ja naopak stahnout doporucuji, protoze jestli vas tahle hra chytne (tak jako Ladislava), budete si ji dost uzivat. Zatim to ale bohuzel vypada, ze cloveka s vyssi pravdepodobnosti nechytne...

co tě to zajímá | 26.11.05 v 22:17

tak že všem co si chtěj stáhnout tuhle hru tak vám to fakt nedoporučuju teda pokud vám nejsou 3roky je to fakt ta největší blbost kterou sem kdy hrál nemá cenu to stahovat a pak to zase vymazávat to to radši nestahujte vůbec!!ale co vám můžu fakt doporučit je Icytower to si stáhněte je to fakt pařba www.icytower.cz

co tě to zajímá | 26.11.05 v 22:10

víš já si s ptákovinama hlavu nelámu!!prostě jenom řikám že tak vymatlanou hru sem eště neviděl a doufám že žádnou takovou už neuvidim!!!

Triple T | 26.11.05 v 09:36

Ja jsem ji myslim pochopil a skutecne jsem hral az tam, kam me pustila (tedy do level loopu v zimnim svete) a presto me nebavila. Hral jsem ji pouze kvuli originalnim bonusovym levelum a take protoze jsem cekal nove prvky, ktere se bohuzel objevuji s minimalni castosti, takze gameplay mi pripada znacne repetitivni (pokud pominu bonusove urovne). Nicmene je opravdu (predevsim vizualne) vyborne zpracovana, takze po vyreseni bugu to bude jednoznacne kvalitni kousek.

Ladislav Nosákovec | 25.11.05 v 21:37

Prominte, ale tohle je opravdu zabavna hra - staci ji pochopit, ale s tim jste asi nedal tu praci, ze? ;o)

co tě to zajímá | 25.11.05 v 21:09

ježiši tohle je ta největší blbost kterou sem kdy hrál!!!jak píšete v uvodním článku tak tam píšete chytne a už nepustí ale mělo by to být spíš chytne rozkope a uteče hodně deleko třeba až do pr....!!!jo nic proti těm co tu hru hrajou ale musel mít IQ menší než houpacího koně těšilo mě!!!

Triple T | 25.11.05 v 18:04

"- jen pár drobností"
Napriklad ze je to desna nuda? Navic je to dost zabugovane (level looping nastesti prej opecovali).


galerie

Super Stun-N-Run Super Stun-N-Run Super Stun-N-Run

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce