recenze

Ultimate Dice Collection

Ultimate Dice Collection

Ultimate Dice Collection je sbírka šesti napůl hazardních, napůl těžce zábavných her, ve kterých se bez několika šestihranných kostek prostě neobejdete. Pokud máte strach o své peníze a přitom byste rádi udělali radost svému gamblerskému Já, potom tu máte parádní příležitost!
Při hraní UDC jsem měl občas pocit, že se opravdu nacházím za stolem nějakého Las Vegaského kasina a modlím se v co nejlepší kombinaci čísel na kostkách. Atmosféra je hodně povedená a velkou měrou tomu napomáhá příjemná hudba. Ta hraje vždy, když zkoušíte své štěstí v jedné ze šesti her. Pravidla každé z nich jsou docela obsáhlá a než proniknete do jejich tajů, určitě to chvíli potrvá. To je na druhou stranu jen dobře - příjemně to natahuje hrací dobu a navíc si v šestici her vybere každý tu svou.

O zvukové stránce jsem se již zmiňoval a grafika za přetřes moc nestojí. Tím nechci říct, že by byla nějak ošklivá, to ne. Ale kdyby byla o krapet lepší a bohatější, nic by se nestalo. Hodně štěstí!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Gwydion | 05.07.07 v 11:17

njn

Vozka | 29.05.07 v 19:04

Mně se teda taky zdá, že krychle má 12 hran :D

Toshio | 29.05.07 v 14:25

Pokial za hranu povazujes miesto kde sa stretavaju 2 steny kocky (kocky ktora ma 6 stien) tak tych hran je 12 a nie 10. ;)

Marian | 29.05.07 v 10:05

Autora příspěvku bych chtěl také jen opravit - "chtel" se píše s háčkem, "šetistěnná" s velkým Š (na začátku věty), "učivo" velké U (začátek věty), "voe" není ve slovníku naší mateřštiny vůbec.

Jistě, že máš v příspěvku pravdu, ale dost mne vytočilo to "voe" na konci. Jen aby sis nemyslel, že ti to jen tak projde... :-)

dan | 29.05.07 v 09:41

Autora recenze bych chtel jen opravit. šestistěnná kostka ("šestistěnka!")má hran 10. učivo základní školy. (pzn:šest hran má čtyřstěnka, voe)


galerie

Ultimate Dice Collection Ultimate Dice Collection Ultimate Dice Collection

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce