recenze

Video Poker

Video Poker

Asi jako každý, či spíše většina z nás, zajdu sem tam do hospůdky. Pokecat u pivečka s přáteli, jak jde život. Pokud je čas, tak si k tomu zahrajeme karty. Nejčastěji poker. Je to dobrá hra a vyhrané drobáky se vždy hodí. Buhužel jsem momentálně nemocný, a tak jsem dnešní pozvání musel odmítnout a jelikož mám na karty chuť - i na pivo :-) - tak jsem zkusil Video Poker. Jak mi sedl si povíme v recenzi.
Jak jsem již nastínil v perexu. Občas si zakarbaním, a to si dnes nemůžu dopřát fyzicky, tak to zkusím (spolu s vámi) alespoň virtuálně. Video Poker bohužel nepodporuje hru pro více hráčů, protože se prakticky jedná o simulátor "výherního" automatu, který stojí v kdejaké "knajpě". Pravidla jsou jednoduchá. Vyberete si velikost vaší sázky (v tomto případě 1 až 5 čtvrťáků) a počítač vám rozdá 5 karet. Vy si můžete nechat libovolný počet karet (tlačítko HOLD) a nehodící vyměnit. A to je vše! Po výměně zjistíte, zdali jste vyhráli. Já jsem pár desítek doláčů vyhrál, ale silně pochybuji, že by mi je chlapíci z Jetacer Games proplatili:-).

Pro opravdové pokrové nováčky bych rád napsal kombinace, které vyhrávají. Pár vyšší než kluk - vrácení vkladu. Dva páry - dvojnásobek. Trojička - trojnásobek. Postupka v různé barvě - čtyřnásobek. Všechny karty v jedné barvě - pětinásobek. Plný dům (trojička+dvojička) - osminásobek. Čtveřice - pětadvacetinásobek. Postupka v jedné barvě - padesátinásobek. Postupka 10, J, Q, K, A v jedné barvě - čtyřsetnásobek.

Co si říct závěrem. Video Poker je solidní simulátor hospodské "bedny" s dostačující grafikou a zvuky. Pokud si však chcete zahrát s přáteli karty, tak na Video Poker zapomeňte. Jestli ale chcete hrát "výherní" automat, tak klidně po Video Pokeru sáhněte. Sice nic nevyhrajete, ale také neprohrajete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

MarieH

MarieH | 06.11.17 v 23:08

Zajímavé,

janice11

janice11 | 15.10.16 v 11:02

Poker neumím.

assaly

assaly | 15.10.16 v 09:51

karty jojo

michal | 10.12.08 v 17:12

dobra hra

slavomira | 10.09.07 v 14:01

jsem zacatecnice

patrik | 20.05.07 v 23:28

ahoj

Lokutus74 | 01.03.07 v 19:42

Stáhni (obrázek diskety), rozbal a hraj:-).
Nebo si pozvi zkušenějšího kamaráda (kamarádku), ať tě zasvětí... do té techniky stahování a rozbalování! Je to snadné!

Petr Klempár | 01.03.07 v 17:02

Chci to skusit


galerie

Video Poker Video Poker