recenze

Big Solitaires 3D

Big Solitaires 3D

Hráči jakékoliv Solitaire hry, pojďte rychle sem. Big Solitaires 3D totiž nabízí přes 40 různých her a stylů, které snad ani ten největší hráč nezná. Klasika, ale mnohokrát jinak.
Od Big Solitaires 3D jsem tedy čekal pouze jednu nebo dvě hry, které se točí kolem klasických Windows Solitaire, apod. Jaké bylo mé překvapení, když mi hra nabídla ze 40ti různých variací. Šáhl jsem po té nejbližší a zkoušel. Různorodost je opravdu cítit všude, každý název skrývá klasiku (akorát mírně pozměněnou) nebo naprostou novotu, kterou jste nikdy nehráli. To je opravdu hezké, ale sám bych byl rád, kdyby mi pravidla někdo popsal přímo ve hře a já nemusel hledat na internetu. Něco se dá rychle pochopit, ale někde jsem prostě netušil, co dělat a jak hrát. V některých případech můžete rovnou zapomenout na ono typické střídání barev.

Big Solitaires 3D běží v OpenGL, takže pomalejší stroje už nemusí stíhat, i když zde máte pouze základní grafiku. Krom naprosté truhlice karetních her zde nenajdete nic jiného, ale to není špatně, jenom je hra směrována na určitou skupinu hráčů. Připravte si tedy myš, jdeme hrát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Drticka

Drticka | 09.05.19 v 12:00

miluji káretni hry

Iveta111

Iveta111 | 28.08.16 v 00:29

Dobrý Solitaire.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 05.08.16 v 20:11

kartičky


galerie

Big Solitaires 3D Big Solitaires 3D Big Solitaires 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce