recenze

Gang Garrison 2

Gang Garrison 2

Znáte hru Team Fortress 2? Jestli ne, tak čtěte dál a pokud ano, okamžitě jděte stahovat. Nejedná se sice o stejnou hru, ale o remake v parádní retro grafice, kde byly všechny možnosti zachovány. .
V původní hře, která je čistě zaměřená na multiplayer, jde o dvě skupiny, které tvoří Medik, Voják, Scout, Sniper, Inženýr a další, kteří mají také unikátní schopnosti. Krom tedy klasických zbraní, mají i speciální. Například Sniper má možnost používat ostřelovačku, Medik léčí a střílí injekce a Špión má kamufláž nebo neviditelnost. Tyto všechny možnosti se dají provádět i v této naprosto perfektně zběsilé hře.
Můžete si sami vytvořit místnost, ale nejlepší je se připojit od existujících a zahrát si buď klasický team death match, domination, nebo jsem narazil na zvláštní, kde se musíte zbavit velmi vytuhlých malých holčiček, které vám jdou po krku.
Ovládání je jednoduché a stačí nakouknout do nastavení. Občas jsem ale měl problémy s odezvou serverů, ale nebylo to nic, co by se nedalo zvládnout. Tak šup stahujte, ať vyhraje ten nejlepší.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Sůvička

Sůvička | 11.12.16 v 08:41

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 07.09.16 v 18:57

tak oni mají plamenomety ty jo


galerie

Gang Garrison 2 Gang Garrison 2 Gang Garrison 2 Gang Garrison 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce