recenze

Super Mario Bros X

Super Mario Bros X

Fantastický remake jedné z nejznámějších her. Slavný instalatér Mario je zpět v plné síle a kráse. Přivádí své kamarády, 50 levelů, mutliplayer a bitky. Freewarový skvost, který nesmí chybět ve vašem počítači.
Je několik postav, které se zapsaly do herních dějin takových způsobem, aby o nich věděl kde kdo. Mezi nimi je Sonic, Pacman nebo Mario, který je hrdinou této parádní hry.
Ze začátku máte na výběr jeden ze tří herních módů. Hra jednoho hráče, kooperativní zábava nebo pořádná bitka ve dvou. Většina si zvolí první možnost, a pokud jste Maria již někdy hráli, okamžitě zjistíte, že tahle verze vypadá a hraje se úplně stejně jako její dědeček. Dohromady na vás čeká 50 levelů, které vás provedou mnoha krajinami, podzemími a zeměmi. Nepřátelé tu jsou klasičtí, ale setkáte se i s novými tvářemi. Nechybí sbírání houbiček nebo schopnost vyrůst, plavat a lozit trubkami.
Na další dva módy je třeba kamarád/ka. Kooperativní mód je prostě hra ve dvou. Bitka je zajímavá náplň, kde proti sobě stojíte a snažíte se protivníka zničit. Neměl jsem moc možností tyto dvě věci vyzkoušet, ale pevně věřím, že stojí za to.
Grafická stránka je to, co každý fanoušek Maria chce, tedy klasické znázornění. Hudba zůstala věrná předloze a to stejné se dá říci o ovládání. Perličkou na dortu je možnost výběru vícero postav než pouze Maria. Nutnost pro každého.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Sůvička

Sůvička | 29.12.16 v 23:31

Pěkná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 09.09.16 v 11:57

ááá další mário jdem na to

NADĚJE

NADĚJE | 26.02.15 v 07:46

Mário pořádně snídal, pak se na další cestu vydal :)

NADĚJE

NADĚJE | 08.01.15 v 06:14

jooo super :)

lalala | 16.02.13 v 22:48

my už to dohráli lalala


galerie

Super Mario Bros X Super Mario Bros X Super Mario Bros X Super Mario Bros X