recenze

Triple Play Video Poker

Triple Play Video Poker

Kluci a holky. Taky nemáte 18 let? Tak v tom případě vám tenhle problém vyřeší právě tato hra. Právě s ní si totiž užijete tu nefalšovanou atmosféru pravého herního videopokru.
Na internetu se nám pohybuje mnoho her, které nám mají přivést atmosféru pravého, nefalšovaného VideoPokru. Víceméně je ale najdete v té klasické formě, kterou každý zná. Ta je po několika hrách stereotypní a nudí. Navíc je mnohokrát AI nastavená tak, že si ani pořádně nezahrajete, protože vám supermašinka ne a ne vygenerovat ty správné karty.

A tak se kluci z Battleline Games pokusili o malý zvrat. Prvním velkým plus, které se jim povedlo je vůbec změněný typ hry, který přidává do hraní něco nového, neznámého. Tak kupříkladu. Máte možnost vkladu. U většiny her jenom proto, abyste si mohli vybrat, kolik si myslíte, že se vám poštěstí vyhrát. Tady je to ale jinak. Máte možnost vybrat si ze tří variant sázek. Celé to spočívá v počtu karet, které se otočí. Když si vyberete variantu první, otočí se vám jenom jedna řada karet, ve druhé dvě řady a ve třetí tři. A v čem je ona finta? Co myslíte, máte větší šanci vyhrát, když se máte strefit do tří nebo do devíti karet. Tak vidíte.

Dále je tu inteligentně hloupá AI. A tedy se nemusíte bát, že o svých 400$ se postará AI o pět minut. AI vám totiž hodí takové karty, abyste aspoň něco málo sem-tam vyhráli. A to se dá, nebo ne? Ke hře je dále připojená příjemná hudba a grafické prostředí. A to je celkem příjemné spojení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Palkseidl | 03.07.08 v 12:06

Při stahování se mi zobrazí, že nelze zjistit velikost souboru a nic se nestáhne.Lze poradi?


galerie

Triple Play Video Poker Triple Play Video Poker