recenze

Twas The Night

Twas The Night

Skvěle propracovaná vánoční hra, kde se stanete Santa Clausem a jako každý rok musíte plnit své povinnosti, jenže tenhle rok budete mít poněkud ztížené podmínky. Rozvezte dárky dětem, aby měly krásné Vánoce, doufám, že to zvládnete.
Všichni Santa Clausovi sobi onemocněli, dokonce i Rudolf, a tak musí tentokrát skákat přes střechy a nosit dárky sám. Sobi ho pouze odvezou do města.

Nejdřív si vyslechnete krátký úvod do situace a pak už se můžete řítit oblohou a uhýbat zlým skřítkům, kteří se vám snaží cestu překazit. Jakmile dorazíte do města, sesednete ze sobů a dál se musíte vydat po svých. Zaskáčete si po střechách a jakmile uvidíte první komín, musíte do něj slézt a ocitnete se v bytě. Uvidíte ho seshora a musíte se proplížit ke stromečku a sníst sušenky tak, aby vás nespatřilo hlídkující dítě, které čeká na dárky (kdo ví, možná je to rodič :-))

Hratelnost je perfektní, grafika pěkná, zvuky a hudba jsou také na vysoké úrovni -> určitě neváhejte a i když už jsou Vánoce pár dní za námi, zkuste potěšit děti a donést jim dárky…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Sluniiickooo24 | 31.12.07 v 23:03

I já se připojuji. Vše nej...v roce 2008

Marian | 31.12.07 v 21:23

U2! Díky za všechny! :-)

Bafusa | 31.12.07 v 19:53

Všem na freegame.cz - PF 2008


galerie

Twas The Night Twas The Night Twas The Night Twas The Night Twas The Night