recenze

Frogatto & Friends

Frogatto & Friends

Zažijte se žabákem velké dobrodružství. Budete skákat, plavat a používat dlouhý jazyk k likvidaci nepřátel. Vydejte se na dlouhou cestu v jakémsi „jump-and-run“ stylu, jaký znáte ze starých klasik, například Sonica. Humor a skvělá zábava s Frogattem.
Seznamte se s Frogattem, dosti nenažraným žabákem, a jeho přáteli, které potkáte při prožívání jeho osudů.

Hezky nakreslená a dobře hratelná plošinovka, v které ovládáte žabího hrdinu. Ten cestuje po poměrně rozlehlém území a dostává se tak do kontaktu se spoustou roztodivných a humorných postav. Díky nim se sice rozvíjí něco jako děj, ale v podstatě stačí nasadit tempo směrem doprava a běžet. Je to sice zjednodušené, protože narazíte na nespočet objektů k přeskočení, vodní jámy a lokace k proplavání, ostří a nepřátel. Právě kvůli této rozlehlosti okolí jsem byl zmaten. Nevěděl jsem kam jít, a tak jsem podle nepsaného pravidla PC her „furt doprava“ šel a kupodivu jsem se dostával stále dál a dál. Později k přesunu na větší vzdálenosti poslouží teleporty a mapa, takže tento problém trochu opadá.
Dalším podstatným jevem jsou nepřátelé. Jako správný žabák jednoho z nich slupnete jazykem a pak vyplivnete. Jeden život obsahuje tři srdíčka, ale nebojte se. Životů je neomezeně. Navíc se takřka vždy ocitnete na sympatickém místě těsně od místa posledního zničení a to ani nemluvím o četných ukládacích místech. Likvidovat zdejší malá zvířátka je snadné, u střílejících kytek začne přituhovat a u bossů to chce vždycky najít jejich slabinu.
Nikdy nenechejte žádnou minci ladem, neboť za co jiného si pak koupit u obchodníka ve vesnici nějakou vychytanou věcičku do dalšího řádění?

Velmi povedená hra, kterou doporučuji, pokud fandíte hrám se Sonicem, nebo jiným titulům podobného ražení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Frogatto & Friends Frogatto & Friends Frogatto & Friends Frogatto & Friends Frogatto & Friends

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce