recenze

Pestering Birds

Pestering Birds

Nudíte se a hledáte zábavnou arkádku, která vás zaujme na celé odpoledne? Pestering Birds vám ze začátku bude připadat sice jako opravdu klidná hříčka, ale věřte, že postupem času se tempo bude zrychlovat a pěkně se zapotíte…
Hra vám nabídne celkem 3 módy: Action, Adventure a Arcade. Vy si můžete vybrat, který se vám nejvíc zalíbí, ale doporučuji vyzkoušet všechny, každý má něco do sebe. O principu hry vám asi nejvíc napovědí screeny, ale žádné složitosti v tom opravdu nečekejte, toto je typická oddechovka, která vás ale také dokáže pěkně probudit. Jak již jsem naznačil v úvodu, počítač vás bude ze začátku dost šetřit, ale postupně bude stále přidávat na obtížnosti (ptáci se budou pohybovat rychleji, bude více barev ptáků, budou místa kde ptáky nebudete moct trefit), zkrátka budete mít co dělat, abyste neprohráli.

Je pro vás připraveno mnoho bonusů a překvapení. Někdy, když už si myslíte, že hra je naprosto určitě prohraná, strefíte nějaký bonus a vaše situace se radikálně vylepší. Hra je ověnčena solidní grafikou plnou barviček, takže děti určitě hrou nepohrdnou, hudební doprovod je opravdu nenáročný, ale této hře, podle mého názoru padne jako ulitý. Hratelnost může být opravdu dlouhotrvající, protože je pro vás připravena spousta levelů ve všech třech herních módech, a pokud se pokusíte celou hru dohrát, tak věřte že to opravdu není záležitost na hodinu. Určitě vyzkoušejte.

Nepříjemností jsou jako vždy u tohoto výrobce, vyskakující pop-up okna, snad to přežijete. Nezbývá než popřát klidnou ruku a přesnou a rychlou mušku ;-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

frodopipin

frodopipin | 22.02.16 v 07:02

Super hra

phanka

phanka | 12.04.15 v 09:25

vypadá to dobře to by mě určitě bavilo

NADĚJE

NADĚJE | 08.01.15 v 06:19

tuhle jsem dohrála dokonce, chytne a pobaví :)

tonička | 24.06.09 v 11:46

je to moc fajn hra

Moror | 19.10.07 v 15:49

Konec rozličných komerčních "Booble". Vyskakující reklamní okna lze eliminovat. Díky.


galerie

Pestering Birds Pestering Birds Pestering Birds Pestering Birds