recenze

Magma Duel

Magma Duel

Vzpomínáte si na stařičký Marshmallow Duel? Tak tady máme jeho zdařilý remake v lávovém prostředí a jedná se opravdu o akční a silně motivující hru, která může poskytnout téměř nekončící zábavu.
Hra je určena pro dva hráče na jednom PC, nebo je zde i možnost hraní online. Je to opravdu velmi zábavná hra se skvělou hratelností, co se týče grafiky, věřím, že se tu brzy objeví připomínky, že za nic nestojí, ale myslím, že je úplně dostačující. Co byste od plošinovky také chtěli, že? Mě osobně se grafické prostředí velmi líbí.

Oproti Marshmallow Duelu tu máme několik vylepšení, jako je pěkné menu s opravdu mnoha možnostmi, např. nastavení barvy panáčka, gravitace, nastavení počtu kol, ale především je ve hře o něco více „bonusů“. Vaším úkolem (kdo by to byl řekl), je nějak zneškodnit protivníkova panáčka, ať už to bude agresivní útok bez žádné zbraně, zákeřné položení miny nebo jen taktický ústup s nadějí, že na vašeho protivníka vyletí jeden z těch špatných „bonusů“ jako je „smrt“ nebo že prostě spadne do lávy pod vámi.

Už jsem tu několikrát zmínil slovo „bonusy“, ale ještě jsem to více nevysvětlil: jedná se o bubliny, které vycházejí ze 3 míst na obrazovce, konkrétně se jedná vždy o prostředek stěny (levá, pravá, horní). Těchto „bonusů“ je celkem 9, což není zas tak málo ;).

Ovládání je jednoduché, ale pokud vím, tak ve hře nikdy napsáno není, takže pro jistotu zmíním: 1. hráč ovládá na šipkách a bonus používá stiskem klávesy ENTER; 2. hráč ovládá klávesami A, S, D, W a bonus používá klávesou Q. Myslím si, že tato hra je opravdu výborná pro pobavení, ale pokud jste cholerici, tak od ní radši jděte pryč, protože mě osobně hrozně rozčilovalo, když mě v této hře můj mladší bratr porážel. Nejdůležitější je se nikdy nevzdávat, nevíte co se vašemu soupeři může přihodit. Přeji příjemnou zábavu. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

artman | 10.07.07 v 11:02

Nad touto diskuzí jsou v pravé části tři ikony. Jedna pro stáhnutí, druhá pro tisk a třetí pro poslání kamáradovi.

Klikni na tu první - Stáhnout hru Magma Duel. Je u ní číslo 0.9 MB, které značí, kolik ta gamesa zabere místa na tvém pevném disku v zabalené podobě (zip).

Jakmile to stáhneš, budeš to muset nějak rozbalit. Stačit by měl v pohodě WinRar (http://www.rar.cz/news.php), popř. WinZip.

Poté bys měla přejít do složky, kde si to rozbalila a najít spustitelný soubor (s příponou exe) a jednoduše ho spustit.

Může se stát že ti ta hra nebude fungovat, ale to nemění nic na tom, že takovýmto způsobem si lze aplikace/hry, apod zprovoznit...

irca | 10.07.07 v 10:18

Mám prosbu,učím se na počítači.jak si spustím hru,abych si jí mohla zahrát.Dík


galerie

Magma Duel Magma Duel