recenze

Time Breaker

Time Breaker

Velikán ve všech směrech - to jest Time Breaker - klon Arkanoidu nebo chcete-li Breakoutu. Pokud máte rádi klasické arkanoidy, tak jistě nepohrdnete ani tímto titulem, který ale přináší tolik nového, že s Arkanoidem má společný jen herní princip.
Pálka, míček a hromada cihel. Že je vám to nějak povědomé? Není se co divit, vždyť je to starý známý arkanoid v dalším z mnoha svých remaků. Opět zde ovládáte pálku a opět usměrňujete pohyb míčku tak, aby jste zlikvidovali nepřeberné množství cihel tvořících zdi. Pro milovníky klasiky by to neměl být problém…
Je to zase jen o pálce, míčku, cihličkách a z nich padajících prémiích, které když seberete, tak se stane buď něco s vaší pálkou nebo s míčkem. Prémie jsou různé - zvětšení či zmenšení pálky, lepící pálka, rychlejší či pomalejší míček, cihlová zeď pod pálkou (míček pak nemůže propadnout, když ho pálkou nechytíte), větší počet míčků na hrací ploše a podobně, různé zbraně - jenže těchto prémií je zde nepřeberná řada.

Cihličky v Time Breakeru ale vytváří trojrozměrné objekty, které se navíc ještě pohybují po obrazovce i hýbají svými součástmi a tak vám po obrazovce pluje například obrovská ryba složená z desítek až stovek kostek a ta ryba hýbe ploutvemi, tlamičkou - prostě jako živá. A v dalším levelu na vás třeba zase vybafne celá hrající kapelka. Těžko představitelné? Nepochybně. Ale funguje to a je to velmi zábavné. Člověk se vždy nadmíru těší na další levely. Dobré je, že levely nejsou příliš dlouhé a tak se u hry nenudíte. Navíc neustále objevujete něco nového, což je v dnešní rychlé a uspěchané době jedině dobře.

Time Breaker obsahuje 150 animovaných levelů a 26 originálních bonusů ke sbírání, volitelnou obtížnost, pět témat levelů, plno hudebních a zvukových efektů. Autorem gamesky je Spell of Play Studios a je šířena pod hlavičkou známějších Alawar Games. Sharewarovou verzi stahujte co nejdříve. Do toho!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

bohda | 20.01.08 v 15:52

škoda,že je to tak krátké...řekla bych,že to byl jen mžik...jinak to není špatné,určitě se to bude líbit malým dětem

bohda | 20.01.08 v 15:52

škoda,že je to tak krátké...řekla bych,že to byl jen mžik...jinak to není špatné,určitě se to bude líbit malým dětem


galerie

Time Breaker Time Breaker Time Breaker Time Breaker Time Breaker