recenze

Strike Ball

Strike Ball

Strike Ball je další kvalitní klon Breakoutu (tentokrát od Owl Studia), který nabízí nejen dokonalé technické zpracování hodné našeho století, ale také přemíru zábavy v 5-ti odlišných herních světech a 70-ti unikátních levelech s přemírou dokonalých grafických efektů. Kdo máte rádi staré dobré arkády v novém grafickém hávu, tak Strike Ball rozhodně nepřeskočte.
Umět trošku lépe dělat hry, asi bych si chtěl vyzkoušet napsání kvalitního grafického Arkanoidu. Jednou jsem sice napsal v Borland Pascalu remake arkanoidu v textovém módu jako domácí úkol na střední škole (dle zadání), ale s tím, co vám zde dnes chci představit, se to dá jen stěží rovnat. Strike Ball je opravdu kvalitním kouskem, jehož shlédnutí opravdu stojí za to. Každopádně pod hlavičkou Alawaru ani jiné (myslím tím méně kvalitní) kousky distribuovány nebývají. Gamesku Strike Ball vytvořil tým známý jako Owl studio a za úkol zde budete mít - podobně jako v jiných remacích klasického Arkanoidu - usměrňovat pohyb míčku pomocí pálky tak, abyste zlikvidovali cihlovou zeď umístěnou v horní části obrazovky.

V mnou zde dnes představované gamesce se ale dostanete k modernímu zpracování a tak vše, co je ve hře obsaženo, je tvořeno pomocí 3D polygonové grafiky a tak cihličky nejsou umístěny jen v jedné "lajně", ale jsou vršeny na sebe. Proto je nejprve nutné zlikvidovat spodní patra cihliček a počkat, až se ty nad nimi posunou dolů. Gameska nabízí řadu bonusů, překvapení i věcí pro staré arkanoidy nepříliš běžných - jako například rotující cihličky a podobně.

Hra disponuje super grafikou i reálnými 3D modely z reálného světa. Ve Strike Balu lze najít 5 odlišných herních světů a 20 různorodých bonusů, 70 unikátních levelů a speciální hollywoodské efekty, tak neváhejte a downloadujte, vždyť Strike Ball čeká jen na vaše stažení!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

bohda | 20.10.07 v 22:49

jo dobrý,při tom hodina uteče jako nic..bravo


galerie

Strike Ball Strike Ball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce