recenze

Moorhuhn Schatzjäger 2

Moorhuhn Schatzjäger 2

Titul, který si dnes představíme, je pokračováním velice zajímavé hopsačky se slepičím hrdinou v hlavní roli. Opět se ocitáte ve velice zajímavém prostředí, kde bude vaším úkolem sbírat předměty, vyhýbat se překážkám a hlavně likvidovat nepřátele.
Již zmíněný původní díl můžete bez problém najít v našem archívu. Na rovinu je nutno říci, že dnešní pokračování je v podstatě výše zmíněná hra zasazená do jiného prostředí (Asie). То ale nemění nic na tom, že i tentokrát se jedná o skvělou gamesku. Váš úkol jsem ve zkratce nastínil v perexu a v podstatě není ani co dodávat. Protože jde, jak je u Phenomedie zvykem, pouze o ukázkovou verzi, je k dispozici pouze omezený počet levelů. Většina z nich pak zvládnete během chviličky.

Nevím proč, ale Moorhuhn Schatzjäger 2 mi velice silně připomenul starší komerční hru Claw. O technickém zpracování se zde myslím nemá cenu zmiňovat, Phenomedia si v tomhle drží jasný nadprůměr. Náplň vás pak ani nějak výrazně nenadchne, ani neurazí. Celkově vzato se jedná o kvalitní titul. Nepřináší sice v zásadě nic nového, přesto jako chvilková odreagovačka bohatě vystačuje.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Moorhuhn Schatzjäger 2 Moorhuhn Schatzjäger 2 Moorhuhn Schatzjäger 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce