recenze

Bulletsss

Bulletsss

Je to hra pevných nervů, trpělivosti a přesného načasování. Toto všechno náležitě skloubit umožní pouze vaše střelná zbraň, která vás bude provázet na každém kroku. Co všechno se s ní dá dělat se přesvědčíte velice brzy. Jak se dokážete vypořádat se zapeklitými překážkami?
Jak se nakonec ukáže, je neoddiskutovatelným plusem hry, že jednotlivé úrovně lze přeskakovat.

Hra je zajímavá již na pohled. Ocitáme se ve světě prostém na barvy a nějaké hutnější zátiší. Dalo by se říci, že to je „pár čar na papíru ze sešitu“. Nechci této interpretaci nijak bránit, ale ztvárnění je to do jisté míry originální a to mám rád.
Ovládáte malou postavičku, která by byla poloviční (možná ani to ne), kdyby neměla svou zbraň, jakožto jediný prostředek k překonání svízelných situací. Občas přeskočíte ledabyle na nějakou plošinku, nicméně (bez)problémové splnění úrovně bude vyžadovat i dávku myšlení. S vaší bouchačkou a obřími kulkami budete nejenom schopni ničit, ale také se vám náboje osvědčí jako dopraní prostředek skrz rozlehlé propasti, výtah směřující dolů, odrazový můstek a ještě by se další využití našlo.
Když už se dobelháte k cílovému praporku,měli byste mít všechny drahokamy. Jinak vás hra nenechá dané kolo dokončit. Jelikož i tento úkol – dostat se alespoň k cíli – je i v prvních kolech docela obtížný úkol, spokojil jsme se s tímto 75% úspěchem a šel do dalšího levelu. Někdy je potřeba zkombinovat více úkonů v těsném časovém sledu za neustálé nervozity, že vás jakákoli chybička posílá zpět na start jakoby se nechumelilo. To na některé jedince, či masy, může působit frustrujícím dojmem a já se ani nedivím.

Hra je to nicméně originální, vtipná a zábavná. A když se naskytnout neřešitelné překážky, dáme si v klidu jinou úroveň.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.02.17 v 17:03

u tohoto bude potřeba hodně přemýšlet

PavelH

PavelH | 28.10.16 v 01:18

Zajímavá hra.


galerie

Bulletsss Bulletsss Bulletsss

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce