recenze

Mimizu Panzer

Mimizu Panzer

Dokážete si představit klasického hada v akčnějším provedení? Ne? V tom případě vás dnešní kousek zaručeně překvapí a nebál bych se říci, že i zaujme. V roli mechanického hada totiž bude vaším úkolem projít několik úrovní a vystřílet vše, co se hýbe.
Pozor ovšem budete muset dávat na přední část vaší konstrukce. Stačí jeden zásah do hlavy a rázem můžete prakticky vše zabalit. Naštěstí se lze relativně účinně bránit, protože nepřátelé nejsou tak rychlí jako vy. Stačí tedy kroužit po úrovni a vyčkat na ten správný okamžik, který jakmile přijde, ihned zaútočte. Dvě, tři dobře mířené rány a zaručuji vám, že nepřítel padne. Jakmile takto zlikvidujete všechny oponenty, automaticky postupujete do další úrovně, kde musíte své snažení zopakovat. Pokud stále neumíte odhadnout tu správnou chvíli, zkuste se nejvíce soustředit vždy na začátku dané úrovně. Čas od času se vám podaří zlikvidovat soupeře ještě dříve, než stihne pořádně rozžhavit svá děla.

Na závěr mi dovolte jednu malou odbočku. Když jsem jednou jel vlakem domů, zeptal se mě jistý člověk, zda-li může sežrat sýkorka hada? Zaručeně pravdivou odpověď jsem neznal a popravdě ji neznám ani teď. Nějakým záhadným způsobem jsem si ale tuto otázku vybavil při hraní tohoto kousku a jedno vím zcela určitě. Žádná sýkorka by si netroufla na „Mimizu Panzera“. :) Tedy pokud by si cenila svého zdraví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Mimizu Panzer Mimizu Panzer Mimizu Panzer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce