recenze

Scavenger Hunt

Scavenger Hunt

Což takhle se trochu virtuálně odreagovat v rytmu rock'n rollu? A ještě případně s živým kamarádem? Dnes budete mít možnost. Scavenger Hunt je totiž gameskou z institutu DigiPen a vaším úkolem je získat co nejrychleji dostatek předmětů. A vše za doprovodu skvělé muziky.
Žánrově zařadit tento kousek není vůbec jednoduché. Pohled na obrázky možná dává tušit, že se bude jednat o nějakou 3D akční hru. Není tomu ale tak. Vaším úkolem je ve velice pěkně ztvárněném prostředí (připomíná mi to USA šedesátých let) chopit se jedné ze čtyř postav (dvě z nich jste mimochodem mohli vidět už v titulu Digipen Cubed) a co možná nejrychleji najít a donést na cílové místo zadané předměty.

Ty jsou rozesety po celém levelu, avšak získat je nebude úplně triviální. Musíte nejdříve lokalizovat jednu ze zbarvených plošinek, poté naťukat na klávesnici požadovanou kombinaci kláves (tento způsob je znám například z mnoha tanečních her, například Dance 2 the Beat) a teprve pak se můžete těšit z nového předmětu. Ten můžete jít odevzdat hned, anebo sbírat dále a lokalizovat truhlici až po chvilce. Vyhrává ten, kdo nejrychleji přinese vše potřebné. Jako protivníka si můžete zvolit AI. Pokud se rozhodnete pro tuto možnost, doporučuji těchto umělých protivníků do hry zapojit více. Jeden vám tam bude jen tak pobíhat a nebude vůbec těžké vítězit.

Největší zábava začíná ale pochopitelně v multiplayeru. No ale abych dokončil myšlenku z úvodu. Po dlouhé úvaze jsem se rozhodl hru zařadit do sekce simulátoru. Věřím, že se tam tento kousek neztratí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Morry | 29.05.07 v 20:34

TJN.. největší píčovina na světě

ázuiiggtffghhjmjknhjn | 10.05.07 v 15:38

kterej dement tu hru vymyslel!!!!


galerie

Scavenger Hunt Scavenger Hunt Scavenger Hunt