recenze

Jezzball Ultimate

Jezzball Ultimate

Jezzball je snad tak starý jako myš, která je k jeho hraní zapotřebí. Rozhodně ale dodnes dokáže zabavit a Jezzball Ultimate je nepochybně dobrou volbou pro nováčky i zběhlé hráče Jezzballu.
Ano, je to on. Je to Jezzball. Nic víc, nic míň. Křišťálově čistá klasika v novém zpracování. Zase jednou vývojáři počítačových her vsadili na léty prověřený nápad a rozhodli se nám, hráčům, ukázat, jak by podle nich tato návyková hra měla vypadat.

V archivu Freegame máme zatím jedíný titul s tímto názvem - jmenuje se prostě Jezzball a narozdíl od dnešního titulu má sice o hodně slabší grafiku, ale kompenzuje to svými 36(!)kB.

Systém je jednoduchý. Ve čtvercovém poli lítají míčky. Vy ovládáte myší kurzor a ze své aktuální pozice vysíláte horizontální či vertikální paprsky k okraji. Pokud se vám takto podaří "uříznout" část pole, je vaše a míčky do tohoto prostoru nemohou. Při uzavření jediného míčku tento zaniká. Pokud jsou dva či více, pole nezískáte. Cílem je dosáhnout zaplnění více než 91% celého hracího prostoru.

Jezzball Ultimate je žel Bohu pouze shareware, a tak se nelze dostat dále než do desátého levelu. Nicméně opravdu kvalitní technické provedení s pohodovou hudbou a jemnými zvukovými efekty jsou opravdovou pastvou pro vaše smysly.

stáhnout hru
Yipp

autor
/ Yipp

Skóre

71 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Jezzball Ultimate Jezzball Ultimate Jezzball Ultimate Jezzball Ultimate

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce