recenze

Dynamite 0.92

Dynamite 0.92

Bomba sem, bomba tam. Přesně to si asi každé ráno říká Bomberman. Občas je možná i sprostší – to když pomyslí na desítky titulů, které se neúspěšně snaží těžit z jeho popularity. Za Dynamite se ale rozhodně stydět nemusí!
Nestává se často, že vám ke stažení nabízíme verze nižší než 1.0, tedy de facto ještě nehotové tituly, které jsou sice v hratelném stádiu, ale k plné verzi jim přece jen něco málo schází. V případě Dynamite jsme však učinili malou výjimku – jde totiž o povedenou zábavu, navíc v pěkném grafickém prostředí.

Bohužel se hra nemůže chlubit originalitou, neboť pouze kopíruje princip známý z Bombermana. Díváte se tak z vrchu na hrací pole a pomocí své postavy se snažíte pokládáním bomb zlikvidovat nepřátele. Ti se však snaží o totéž, takže kromě útočení se někdy ocitnete i v obranné pozici. Důležité je také sbírat bonusy, které jsou roztroušeny po úzkých chodbách každého levelu. Díky nim se vám dočasně zlepší některé atributy – kupříkladu bomby mají větší dostřel. V singleplayeru si ještě tu pravou zábavu neužijete, poznáte ji až v multiplayeru. Do něj se mohou zapojit naráz dva až čtyři hráči, což je teprve pořádná legrace! Dojem z dobré hratelnosti nekazí ani audiovizuální zpracování. Především grafika je povedená a oku lahodící.

Takže prakticky jediné, co můžeme Dynamite vytýkat, je nulový přínos inovace. Vše, co ve hře najdete, už nabídl buď samotný Bomberman, nebo některý z jeho pozdějších klonů. Druhým dechem však musíme dodat, že Dynamite kombinuje vše v té nejlepší kvalitě. Máte-li rádi Bombermana, není lepší volby!

stáhnout hru
Martin

autor
/ Martin

Skóre

79 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Dynamite 0.92 Dynamite 0.92

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce