recenze

Tong

Tong

Tong je velice originální mix Tetrisu a Pongu. Tyhle dvě nesmrtelné hry umí hrát každý. Nyní si ale můžete vyzkoušet, jaké to je, hrát je současně. A navíc to, jak se vám vede v jedné, ovlivňuje i vaše výsledky ve hře druhé.
Předpokládám, že princip Tetrisu a Pongu zná každý hráč. Jak by taky ne, vždyť tyhle dvě hry pro vývoj videoher tolik znamenají. Málokoho ale asi napadlo obě hry spojit. Málokoho, ale někoho přeci, a tak máme dnes možnost zahrát si Tong - unikátní spojení. Vlastně by se tenhle počin dal označit jako 2v1, protože vaším úkolem bude skládat tetrisové kostičky, ale přitom vám přes hrací plochu bude poletovat míček, který budete muset pomocí čtyř myší ovládaných pálek udržet ve vymezeném prostoru.

Míček reaguje s kostkami. Co se konkrétně stane při srážce s právě padající kostkou a co při srážce s již položenými, to se v průběhu hry mění. Míček vám může v jednu chvíli škodit a vzápětí pomáhat. Jisté je jen jedno: když vám proklouzne, určitě uškodí. Hra je plně nastavitelná - můžete si nastavit, jaké všechny úkony může míček provádět, zda ho chcete hlídat na všech čtyřech stranách či jen na dvou, zda budete hrát na body, či na čas, po který se udržíte v sedle - záleží jen na vás, jak si tuhle chuťovku uzpůsobíte. Každopádně se ale dobře pobavíte.

stáhnout hru
Yipp

autor
/ Yipp

Skóre

80 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Tong Tong Tong