recenze

Maziac

Maziac

Zlo se opět chystá povstat a dokazuje, že má tužší kořínek než plevel na zahrádce v létě.
Temnota pomalu obestírá Zemi a sbírá síly k poslednímu úderu. A zatímco si lidstvo vesele existuje ve sladké nevědomosti, najde se vždycky nějaký šťoura, který se rozhodne zachránit svět.
Když byla Země ještě mladá, střetli se Světlo a Tma v souboji o její nadvládu. Klaďasové vyhráli a všechnu energii ukryli ve formě pěti diamantů, které nyní uchvátili démoni v rozlehlém labyrintu. Musí být zastaveni dřív, než odhalí tajemství a ovládnou svět.

Jakožto zástupkyně něžného pohlaví se vydáváte na cestu do už avizovaného bludiště plného nástrah, propastí, duchů a kostlivců s nelehkým úkolem zmocnit se všech pěti smaragdů bez ztrát na životech a kloboučku a bez jakéhokoli nároku na honorář. Při ruce máte jen pochodeň a ohnivé střely na osvětlování a „čištění“ chodeb. Cestou sbíráte mince, které vám nejenom přidávají životy, ale taky dávají najevo zda jste v lokalitě již byli či nikoli a klíče k otevření tamních dveří.

Přesto, že save trvá poměrně dlouho, je možný úplně všude a u bezpočtu obtížných míst ho určitě oceníte. Grafika je vzhledem k žánru hry postačující a hlasité skřeky oblud ve sluchátkách vás napoprvé určitě vyděsí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Maziac Maziac Maziac