recenze

Nuno

Nuno

Nuno. Tento dvouslabičný název skrývá zajímavou a hlavně výborně hratelnou arkádu od (dnes již rozpadlého) týmu E-Game. Titul určený především dětskému publiku vás překvapí výborným technickým zpracováním a také zábavností. Pomozte statečnému hrdinovi v úprku před zlým černokněžníkem…
Nuno je jedním z mnoha her od dnes již bohužel rozpadlého týmu E-Game, své nepopíratelné kvality však může nabídnout hráčům i dnes. Příjemná grafika, spousty překážek a zajímavý příběh. To je jen minimum z toho všeho, čím se Nuno může pyšnit.

Nuno je na první pohled titul, který je určen především dětskému publiku. Tedy přesněji: on se tak alespoň tváří. Na povrchu vypadá barevně, dětsky a jednoduše. Postupem času (a odehraných levelů) se však ukazuje pravá, „tvrdá“ tvář hry. O co tedy vlastně jde? Vžijete se do malého modrého kocoura, který utíká před zlým černokněžníkem. Cíl vašeho putování je u zamčené hradby, za kterou se nachází drak – musíte ho zkrátka osvobodit. Cestu se vám snaží přehradit spousta překážek; ať už se jedná o ty stálé (kameny, pařezy, propadliště), či o pohyblivé (rozzuření psy, kouzelníci).

Hlavní předností je jednoznačně technické zpracování, které si drží svůj osobitý styl a na hráče působí velice příjemným dojmem. Grafika je přímo úžasná, hudební zpracování jen veskrze průměrné. Hlavní je ale hratelnost a ta vám u Nuna vydrží déle než jen na několik minut.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Nuno Nuno